Polazak
(subota) 11:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Tribalj, Mali Sušik 2, Hotel Village Balatura
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
57+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Vinodol u pokretu 2024.

Dragi svi, dođite, razgibajte svoje tijelo, izvedite na vožnju svoje ljubimce na dva kotača, usvojite nove prehrambene navike i nova kulinarska saznanja. Jednom riječju uživajte s nama u novoj manifestaciji „Vinodol u pokretu“.

Manifestacija će se održati ovaj vikend subotu i nedjelju, 25. i 26.5.2024. na nekoliko lokacija u Vinodolskoj općini.


Točnije u subotu, 25.5. u 11.00 sati u suorganizaciji s Biciklističkim klubom Crikvenica, pod budnim okom Marka Jerkovića i članova kluba održati će se biciklijada Vinodolom s startom i ciljem u Hotelu Village Balatura.

Okupljanje od 10:00 ispred Hotela Village Balatura

Za sve sudionike osigurana majica i okrijepa.

Ruta:
Hotel Village Balatura - Drivenik - Tribaljsko jezero - vožnja uz Dobračinu - Hotel Village Balatura


Prijave na :info@tz-vinodol.hr
ili na 095 368 5715


Pozivaju se sudionici biciklijade da se prikladno odjenu i sa sobom ponesu potrebnu opremu.
Obavezno koristiti zaštitnu kacigu, a osobe mlađe od 14 godina mogu nastupiti isključivo uz pratnju roditelja ili zakonskog skrbnika.

U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa.
Istovremeno na hotelskoj terasi za yogu održavati će se prezentacijski trening PILATESA pod vodstvom Estere Grgurić Stipeč, vlasnice Bodyfit studia.

Okruženi zelenilom i mirom, okušajte se u pilatesu – možda otkrijete svoj novi hobi.

Po okupljanju svih sudionika održati će se interaktivno predavanje na temu plant-based kuhinje pod vodstvom glavne kuharice hotela, Helene Šisl.
Nedjelju, 26.5. rezervirajte prvo svoje vrijeme za interpretacijsku šetnju Tribljem koja započinje već po običaju u 10.00 sati s našom dobro poznatom interpretacijskom vodičkinjom, Marijanom Mužević.

Nakon šetnje put nas vodi iz Triblja u Grižane, točnije u Hostel Mali Pariz gdje ćete moći od 17.00 sati potrošiti nešto kalorija uz prezentacijski trening Renate Mršan, vlasnice Fitness studia Move up.

Kako naši sudionici ne bi bili u deficitu sa kalorijama za to će se pobrinuti poznata nutricionistica i vlasnica hostela Martina Linarić kroz predavanje na temu „zdravi jelovnici bazirani na mediteranskoj kuhinji“ s početkom u 18.00 sati.

Pozivaju se sudionici šetnje i sportskih radionica da se sportski odjenu i obuju.

U slučaju lošeg vremena odgoditi će se biciklijada, a sve ostale aktivnosti održati će se na alternativnim lokacijama o kojima ćete biti naknadno obaviješteni.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!