Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
11 km
Polazna lokacija
Lekenik
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
501+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

5. SOS biciklijada

Start u 10:00 sati, u SOS Dječjem selu Lekenik

Cilj biciklijade je 11 kilometara udaljena šumarska kućica koja se nalazi na rijeci Odri, do koje ćemo doći kroz šumu, makadamskom cestom.

Na cilju nas čeka osvježenje, odmor i igre na otvorenom.

Povratak prema Lekeniku planiran je za 11:45 sati gdje će biti organiziran ručak za sve sudionike.

U slučaju izrazito nepovoljna vremena, informacije o održavanju biciklijade bit će objavljenje na www.sos-dsh.hr.

Svi koji žele sudjelovati, molimo vas javite nam se na e-mail: info@sos-dsh.hr ili na tel: do 10.svibnja 2014.

Ovogodišnji partner SOS biciklijade, Hrvatske željeznice, omogućile su jedan vagon za smještaj vaših bicikla spolaskom iz Zagreba (Glavni kolodvor) u 9,18 sati za Lekenik s povratkom u 15,43 sati iz Lekenika, pa evo prilke da dođete u SOS Dječje selo Lekenik vlakom! Cijena prijevozne karte za putnike s biciklima koji će putovati na relaciji Zagreb GK - Lekenik – Zagreb GK navedenim vlakovima, (po povlastici 40% od RPC-a) iznositi će 33,80 kn po osobi.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!