Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
60 km
Polazna lokacija
Kranj
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
101+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Tura pod Golico

Tura pod Golico združuje šarm kolesarske dirke in turističnega kolesarjenja. Je prva te vrste v Zgornjesavski dolini in je namenjen rekreativnim gorskim in treking kolesarjem.
Trasa je dolga okoli 60 km in je speljana po poteh, ki se vijejo med travniki polnimi narcis. V času prireditve so namreč "klučavnice" - narcise - v polnem cvetenju. Enkratni razgledi, zanimive poti v neokrnjeni naravi in kolesarjenje polno skrivnostnih doživetij pričara udeležencem izkušnjo, ki jo bodo hoteli znova in znova doživeti.

Kolesarjenja se udeležijo samo ekipe, ki štejejo 3 - 6 članov. Zmaga ekipa, ki je najbližje povprečnemu času vožnje vseh ekip.

Izjava udeležencev
Kapo dol za celotno organizacijo. Kar se naše ekipe tiče, je vse teklo kot namazano, kot kaže smo bili tako hitri, da nas še medved ni ujel. Šele ko sem videl fotografije, mi je bilo jasno vse dogajanje okrog medveda.
Kanapejčki, kot so jih poimenovali Vampi (giga sendviči), so bili tokrat res nekoliko večji, ampak okusni in smo jih med potjo zlahka predelali.
Trasa je bila enkratna, spremstvo in redarji povsod, kjer je bilo to potrebno, vedno na pravem mestu, skratka čestitke celotnemu organizacijskemu pogonu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!