Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Ljubljana, Dunajska cesta 421
Kotizacija
100 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
195+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

14.kolesarski maraton VELO

Tradicionalni 14. VELO KOLESARSKI MARATON bo tudi letos uvod v kolesarsko sezono.


DATUM: Prireditev bo organizirana v nedeljo, 13.aprila 2014.


START, CILJ: Pred VELOCENTROM v Črnučah, Dunajska 421, 1000 Ljubljana.

TRASA : Kolesarje bo tudi letos vodila pot iz Črnuč, preko Gameljn, Vodic, Trboj, Šenčurja, Cerkelj, do Komende, Duplice, Mengša, Šmartnega, Broda, Vižmarij, nazaj v Črnuče.

DOLŽINE: Maraton klasika bo dolg 84 km, start ob 10.00 uri. Družinski mali maraton bo potekal na krajši razdalji 30 km, start ob 10.30 uri.

KDO LAHKO SODELUJE: Obe prireditvi sta namenjeni tako rekreativcem kot kolesarskim začetnikom, saj nista tekmovalnega značaja. Udeleženci maratona vozijo v skladu s CPP.

SPREMLJEVALNI PROGRAM : Dogaja se pred in po maratonu. Velo maraton je prvi svoje vrste v kolesarski sezoni in zato zelo priljubljen med kolesarji iz vse Slovenije, pa tudi širše.


STARTNINA: za MARATON KLASIKA, 84 KM je 15 EUR v predprijavi in 20 EUR na dan dogodka .Startnina za MALI DRUŽINSKI MARATON 30KM za posameznike je 10 EUR v predprijavi in 15 EUR na dan dogodka. Cena za DRUŽINE (3 ali več udeležencev) je 25 EUR v predprijavi in 30 EUR na dan dogodka.

NAGRADE: Vsi udeleženci dobijo pokal, toplo malico in spominsko majico. Med vse udeležence bomo z žrebom razdelili bogate nagrade sponzorjev kolesarskega maratona.

Posebna nagrada čaka najštevilčnejšo ekipo in najštevilčnejšo družino.

PRIJAVE: Predprijave se upoštevajo do vključno SREDE 9.4.2014. do 12.00 ure. Prijava je potrjena, ko je vplačana tudi startnina.

Startnino nakažite na VELO d.d., Ljubljana NLB 02923-0014159812, namen : Velo maraton

Prijave so možne tudi na dan prireditve do pol ure pred posameznim startom.

VELO kolesarski maraton nikoli ne razočara !

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!