Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
35 km
Polazna lokacija
Zadar, Obala kneza Branimira
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
715+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

13. biciklijada „Od Branimira do Branimira“

Zbog lošeg vremena biciklijada se odgađa na datum 23.04.2023.

13. biciklijada „Od Branimira do Branimira“ Zadar-Nin-Zadar, održat će se 23. travnja 2023. godine u trajanju od 11,00 do 13,00 sati.

Biciklijada duga oko 35 kilometara koja spaja Branimirovu obalu u Zadru s Branimirovom obalom u Ninu i natrag okupit će još jednom profesionalce i amatere, ali i turiste koji se u to vrijeme zateknu u Zadru.

Biciklijada koju je 2008. godine pokrenuo Tim za zdravlje Zadarske županije u cilju poticanja zdravog načina života, promovira zdrav način života, posebno u vremenu kada sve više i odraslih i djece provodi uz mobitele ili računala.

I ove godine glavni sponzor biciklijade je EVN Croatia plin. Kao svih dosadašnjih godina sudionici će na startu dobiti majicu biciklijade glavnog sponzora, a u Ninu se bicikliste čeka topli obrok kojeg će pripremati kulinarski tim predvođen poznatim kuharom Renatom Kraljevim. Ove godine na meniju je čičvarda sa sipom!

Ono po čemu se naša biciklijada razlikuje od svih ostalih je tradicija dolaska obitelji s djecom na manifestaciju, prepoznatljivost i po nazivu i po sponzorima koji su s nama svih ovih godina, ali i po nagovještaju ljepših dana koji nas izmamljuju češće vani. Tu je i promocija biciklističke staze, ali i sjajan spoj partnerstva s policijom koja svojim aktivnostima doprinosi promociji sprečavanja nasilja u zajednici odnosno na cestama i kulturi ponašanja na cesti.

Ove godine prijave počinju 27. ožujka i trajat će do 14. travnja 2023., a svi zainteresirani moći će se prijaviti online na web stranicama Zadarske županije (www.zadarska-zupanija.hr) Calimero sporta (www.calimero-sport.hr), Biciklističkog kluba Zadar (www.bk.zadar.hr) i Zavoda za javno zdravstvo (www.zjz.hr). Kao i obično tijekom biciklijade bit će osiguran siguran nadzor i tehnička pomoć djelatnika Calimero Sporta.

Prijavom na biciklijadu sudjelujete u nagradnoj igri izvlačenja brojeva, a glavna nagrada je bicikla našeg dugogodišnjeg sponzora Calimero sporta.

Calimero sport nam je i sponzor ostalih nagrada – servisa bicikli u izvlačenju lutrije te besplatne sitne popravke bicikli na cilju. Napominjemo ipak kako svi sudionici moraju doći na biciklijadu sa ispravnom biciklom i po mogućnosti servisiranom prije same biciklijade. Samom prijavom svi sudjeluju u nagradnoj igri u izvlačenju brojeva.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!