Polazak
(nedjelja) 18:00
Polazna lokacija
Mostar, ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosaca
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
62+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Djed Bozicnjaka/Mrazova 2022.

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Gradom Mostarom i Udrugo HerzegovinaBike organizira biciklijadu Djed Božićnjaka - Mraz(ica)ova.

Start vesele ❞ho-ho-ho❞ biciklijade je u Nedjelju 18.12.2022 godine sa početkom u 12:00h ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosaca ili sa Rondoa.

Okupljanje i start biciklijade ispred HD herceg Stjepan Kosača-Rondo, a vozit će se krug po cijelom gradu. Kao i prošlih godina, biciklisti(ce) u crvenom odijelima najmladim će gradanima Mostara, onim koji se zateknu na ulicama grada Mostara, dijeliliti slatkiše i prigodne darove, te pozdravljati sve gradane poznatim ho-ho-ho usklikom, kako bi još jednom razveseili najmlade, a i one malo starije gradane.

⚠️ Za sigurnost svih biciklista brinuti će se djelatnici MUP HNZ/K, kojim se ovim putem zahvaljivamo na podršci u ovom projektu.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.

Ruta biciklijade: HD herceg Stjepan Kosača-Rondo, Lenjinovom šetnicom (ulica Nikole Subica Zrinjskog) do Spanjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije, Lučki most, Ulicom Maršala Tita, do bivše robne kuće Razvitak, Most Musala do kružnog toka i dalje kroz ulicu Ante Starčevića do Hotela Ero, desno prema mostu Carinskom mostu do Zeljezničke stanice, lijevo ulicom Maršala Tita prema kružnom toku u Zaliku, dalje ulicom Kralja Tomislava, preko novog mosta sve do vrha Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Spajalice, od Spajalice ulicom Kralja Petra Krešimira 4 do Rondoa gdje ćemo napraviti pauzu i podružiti se uz kuhano vino i sokiće.

Suorganizatori: Grad Mostar i Udruga za promociju biciklizma Hercegovina Bicikl

Nedelja, 18.12.2022. sa startom u 12:00h. VIDIMO SE!
Ho-ho-ho.....

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!