Polazak
(subota) 11:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Drivenik, kaštel
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
111+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Vinodolom "Od kaštela do kule" 2022.

Ruta biciklijade osmišljena je na način da s početkom u 11 sati počinje vožnja od kaštela u Driveniku prema jezeru u Triblju gdje biciklisti nastavljaju makadamskim putem (šetnicom) uz Dubračinu do starog kamenog mosta pored pržionice kave Milman.

Nakon toga sudionici će se popeti uz stari kamenolom do zaseoka Franovići te nastaviti glavnom cestom do kule Turan u Bribiru, gdje sve sudionike i one koji će ih doći podržati čeka okrijepa uz zabavu.

Za sve sudionike osigurani su majica, hrana i piće, kao i prijevoz (povratak) od Bribira do Drivenika nakon završetka biciklijade.

Prijave za biciklijadu primaju se putem e – maila info@tz-vinodol.hr do 24.11.2022. godine

Za sve sudionike osigurani su majica, hrana i piće, kao i prijevoz (povratak) od Bribira do Drivenika nakon završetka biciklijade.

Pozivaju se sudionici biciklijade da se prikladno odjenu i sa sobom ponesu potrebnu opremu te da obavezno koriste zaštitnu kacigu.
Osobe mlađe od 14 godina mogu nastupiti isključivo uz pratnju roditelja ili zakonskog skrbnika.

Sudionici se uključuju na vlastitu odgovornost, a organizator ne odgovara za počinjenu eventualnu štetu sudionika prema sebi i trećim osobama, a u slučaju lošeg vremena biciklijada će se odgoditi.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!