Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Daruvar
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
199+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Vinodar

Svim članovima B.K. Ždrala i ostalima koji vole biciklizam i vole se vozit.U sklopu vinodara organizira se vožnja biciklom i posjeta vinariji Badel 1862 u Đulovcu.
Dakle u sklopu Vinodara dana 09.06.2013. nedjelja održava se minibiciklijada.Ovako smo osmislili tu vožnjicu i događaj.Okupljanje učesnika je od 13,30 do 14,00 sati na glavnom gradskom trgu,Polazak u 14,00 ispred pozornice sa glavnog gradskog trga vozimo uz prugu batinjska rjeka vukovije i onda do Đulovca,dužina je oko 22 km imamo i tehničko vozilo u slučaju nezgode,planiramo izvest rutu u vremenu od 1,5 do 2 sata dakle laganini i za one koji ne voze često.predviđeni dolazak u Đulovac je oko16 sati.Tamo nas dočekuju predstavnici Badela,mala edukacija i obilazak vinograda i pogona u đulocu,zatim okrijepa vino ili voda ko kako pije.Tamo će biti naložena vatra i svaki učesnik si može ispeć kobasicu ili nešto drugo što več bude,malo prezalogajimo i polako nazad u Daruvar predviđamo da se u daruvar vratimo oko 19 sati.Molim sve učesnike da si na put pri polasku ponesu svoju tekućinu,isto tako molim za razumjevanje da ovo neće biti utrka tako da se pripremite na laganu vožnju jer će neki možda morat i gurat.Prilikom vožnje poštujemo prometna pravila i gržimo se svi zajedno,čineći kompaktnu kolonu.Na taj dan nervozu ostavite doma pod krevetom.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!