Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Dužina rute
150 km
Polazna lokacija
Čakovec
Kotizacija
5 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
443+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

9. BIMEP-ova biciklijada

Start/uključenje moguće je u razdoblju od 9.00-18.00 sati na bilo kojem od 16 punktova, a konačan cilj odnosno dužina odvožene rute ovisi isključivo o vlastitim fizičkim mogućnostima, vremenu, društvu, biciklu ili dobroj volji….

I ove godine punktovi će se nalaziti u centrima mjesta uz glavne prometnice i to: Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Prelogu, Orehovici, Čakovcu, Pušćinama, Macincu, Gornjem Mihaljevcu, Lopatincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu i Podturnu.

Prilikom uključivanja/registracije svaki sudionik plaća startninu od 5kn te ispunjava prijavnicu s kojom potvrđuje da na vlastitu odgovornost sudjeluje u biciklijadi, nakon čega dobiva diplomu s ucrtanom kartom kretanja. Za djecu odnosno osobe mlađe od 14 godina, pristupnicu mora potpisati roditelj. Dolaskom na pojedini punkt, dobivate svakom učesniku će se u diplomi utisnuti pečat kao dokaz da je prošao određenu dionicu odnosno punkt.

NAPOMENA: I u slučaju lošeg vremena BIMEP se ne odgađa.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!