Polazak
(subota) 15:00
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Zagreb, DVD Jakuševec
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
547+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Jakuševečka biciklijada

ODRASLI

Ruta: DVD Jakuševec - Mičevec - Velika Mlaka - Gorička cesa - Buzin - Dugave - DVD Jakuševec

Start: 15:00 - 15 kmDJECA

Ruta:DVD Jakuševec - Jakuševačka ulica - Sv. Roka - Kamenarka - krug oko Sajma automobila - Tišinska ulica - DVD Jakuševec

Start: 17h - 3 km


Rok za prijavu 1.9.2022. do 22:00

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcNR5T92pEAgwEXQSY-nI2Ayr80GdBbM724uaCNYGovAyIdQ/viewform


Gosti: Oldtimer Klub Turopolje

Goste i sudionike zabavljati će ONLINE BAND

Ulaz i sudjelovanje na biciklijadi je besplatno.

OPĆI UVJETI

Na biciklijadi samostalno mogu sudjelovati sve osobe starije od 16 godina.
Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina, a ostalima se preporuča.

Sudionik:
- mlađi od 9 godina ne može samostalno sudjelovati u biciklijadi, ali se može voziti u sjedalici roditelja/staratelja. Sudionici od 9-14 godina također ne mogu sudjelovati samostalno, ali mogu sudjelovati u biciklijadi uz pratnju roditeljska/staratelja. Sva djeca do 16 godina moraju imati kacigu.

Sudionik pristaje pridržavati se organizatorovih pravila i uputa o ponašanju, biciklističkoj ruti i sigurnosti za vrijeme trajanja vožnje.
Sudionik potvrđuje da je njegova oprema za biciklijadu tehnički ispravna.

Sudionik izjavljuje da je svjestan rizika sudjelovanja na biciklijadi, no potvrđuje da vozi na vlastitu odgovornosti i da organizatori nisu odgovorni u slučaju ozlijede i štete koju je uzrokovao sam sebi ili trećim osobama, ili njihovoj imovini

Sudionik je suglasan da organizatori ili treće strane ovlaštene od strane organizatora mogu snimiti i koristiti audio snimke, video snimke i fotografije s događanja, te koristiti ime, prikaz, glas, lik i izvedbu sudionika u bilo koje svrhe (komercijalne, promidžbene ili druge) u svim medijima bez vremenskog ograničenja, te izjavljuje da neće potraživati financijsku korist od pojavljivanja na ikakvom materijalu u vezi s biciklijadom.
Sudionik je svjestan da neće imati pravo odobriti materijal i da postoji mogućnost da neće biti spomenut kao sudionik biciklijade.
Sudionik daje suglasnost za korištenje osobnih podataka za potrebe uvrštavanja na listu sudionika, izdavanja akreditacije za sudjelovanje te primanja informacija o izmjenama programa i budućim biciklijadama.(zahtjev za povlačenjem suglasnosti može se u bilo kojem trenutku poslati e-poštom na dwilla10@gmail.com, nakon čega će podaci biti obrisani).

Organizatori:
- ne snose odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama
- zadržavaju pravo promjena uvjeta i rute biciklijade bez prethodne najave
- zadržavaju pravo odbijanja sudjelovanja pojedinca u biciklijadi u bilo kojem trenutku
- nisu dužni osigurati besplatnu posudbu bicikla svima koji ne raspolažu svojom opremom
- imaju pravo koristiti, emitirati, prikazivati, izlagati, reproducirati i/ili učiniti javno dostupnim materijal, snimljen tijekom ili povezan s biciklijadom, u svim medijima (npr. radio, televiziju, Internet i sl.) te imaju pravo napraviti izmjene, prekide, rezove ili druge promjene u i na materijalu i služiti se takvim izmijenjenim materijalom bez ikakvih ograničenja, uz pravo prenošenja prethodno spomenutih prava bilo kojoj trećoj strani
Organizatori će osobne podatke prikupljene ovim obrascem koristiti isključivo za potrebe organiziranja biciklijade (evidencija prijavljenih, kontakt sudionika ,u slučaju izmjena u program, kontakt sudionika kod najave budućih biciklijada).

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!