Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
204 km
Polazna lokacija
Pula
Kotizacija
70 kn
Organizator kontakt
Broj pregleda
157+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 200 km Pula

Trasa je kraća, jednostavnija i lakša od prošlogodišnje budući da su radovi na cestama završeni. Start je u Puli na parkiralištu Verudela u subotu 22. ožujka u 8:00 sati.

Trasa iz Pule prolazi kroz Galižanu, Vodnjan, Bale, Sv. Lovreč. U Poreču je prva kontrolna točka na benzinskoj stanici OMV. Iz Poreča nastavljamo kroz Kaštelir, Vižinadu, zatim dolinom rijeke Mirne i kroz Buzet do druge kontrolne točke Restaurant Danilea u Ročkom Polju, gdje će biti organizirana zakuska. Nakon toga slijede Vozilići, Labin, Raša, Barban, Marčana i Loborika. Cilj je u Puli, opet na parkiralištu Verudela.

Breveto treba odvoziti za 13:30 sati, što znači da ćemo vas čekati na parkiralištu Verudela sve do 21:30. Posebno odabrana trasa s umjerenim usponima i bez ijednog penjanja na Učku čine trasu laganom, a opet ne dosadnom: ukupno 204 km i oko 1600 m visinaca.

Podsjećamo da je kaciga obavezna i bez nje nije dozvoljena vožnja. Za sve one koji možda neće dopedalirati do cilja prije sumraka, obavezan dio opreme su i prednja i stražnja svjetla, te reflektirajući prsluk ili trake – poštujte ova pravila zbog vlastite sigurnosti. Start neće biti odgođen ukoliko vremenski uvjeti budu odstupali od idealnih. Korištenje parkirališta se ne naplaćuje.

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna). Prijaviti se možete zaključno do 20. ožujka.

Vidimo se na startu!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!