Polazak
(subota) 09:00
Polazna lokacija
Banovići, blizini hotela Zlaća
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
109+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

6. Konjuh Adventure - feel the nature 2022

OVE GODINE IDEMO JOS BOLJE, PO SESTI PUT BK Zivinice otvarava prijave za nezaboravnu biciklisticku avanturu - Konjuh Adventure - feel the nature ali sada uz podršku velikog biciklističkog brenda " SALCANO".

Ovogodišnji Konjuh Adventure nikako ne smijete propustiti.

Ovaj događaj je pokazao odlične rezultate i ogroman potencijal kada su u pitanju događaji ovakve vrste, tako sa ponosom možemo reći da imamo jedan od najvećih događaja ovog tipa u našoj zemlji. Kako je ovo jubilarni 6. po redu KA pripremili smo Vam odličan sadržaj.

Jedinstven po mnogo čemu, ovaj događaj će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja i želje kada su u pitanju avanturizam, brdski biciklizam, priroda, kampovanje...

Kroz dva dana provedena u prelijepom ambijentu Zaštićenog pejzaža Konjuh, kampovanje na Paučkom jezeru, vožnja kroz predjele od kojih vam zaista zastaje dah, Zidine, Zelemboj, Vrh Konjuha, Paučko jezero, Djevojačka pećina, Turska kaldrma i mnogo toga... nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Učešće je potpuno besplatno!!!


Svi učesnici voze na vlastitu odgovornost. Broj učesnika će biti OGRANIČEN. Biciklistički klub Živinice ni u kojem slučaju na preuzima bilo kakvu odgovornost osim da obezbjedi vodiče na turi kao i drugu potrebnu logistiku. Ali treba napomenuti da je kaciga obavezna na turi i svi koji je nemaju neće moći učestvovati.

Prevoz ličnih stvari (šatora, vreća za spavanje i sl.) od Zlače do Paučkog jezera i nazad je obezbjeđen od strane organizatora.

Zajednička večera i doručak u kampu na Paučkom jezeru su također osigurani.

Također, organizator je obezbijedio
dio šatora ali učesnici mogu da koriste i svoje lične šatore (što je naša preporuka).

Kad je sve ovako lijepo organizovano ko onda ne bi dosao i uživao u ljepotama Konjuha te ga istražio na jedan potpuno drugačiji način

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju i vrlo rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje.


Značaj i težinu ovog projekta su također prepoznali Grad Živinice, Zaštićeni pejzaž Konjuh,
udruženje: KonjuhLab

Firme: ZH Zola, Aden, Omega, Pekara Algoritam-Inženjering, Dukat.


Link za prijavu:
https://forms.gle/QYXy9mAkgz73ApV57


Medijski partneri su: BikeMagazin, Televizija Živinice, RtvTK, Zivinice.ba, Tuzlainfo.


Start je 03.09.2022. u 9 sati na Zlači a završavamo idući dan oko 15 sati.


Hotel „Zlača“ se nalazi na 40 km od Tuzle, a od centra Banovića i Radničkog doma udaljen je 12 km. Smješten je duboko u planini Konjuh i okružen nedirnutom prirodom.

Ovo nije jednostavna ni bezazlena tura i nije pogodna za početnike. Maloljetni biciklisti će moći učestvovati uz pismeno odobrenje roditelja (obrazac ćemo naknadno objaviti).

Svi učesnici će dobiti i poklon paket.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!