Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(ponedjeljak)
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Sisak
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
286+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

"Ulicama moga grada" 2014.

Za sve koji sudjeluju u biciklijadi osmislili smo adrenalinsku rutu (cca 30 km/h) koja počinje u 14:00h,

te gradsku rutu (cca 15 km/h) sa početkom u 14:30h.

Kolone obje biciklijade osiguravati će predstavnici Moto kluba Steel Spirit i djelatnici Vatrogasne postrojbe Sisak.

Uz ove dvije rute, na Trgu će se nakon uvodnog govora održati i zanimljiv program za najmlađe i sve one koji neće sudjelovati na spomenutim biciklijadama, a pripremili su ga djelatnici MUP-a, Autokluba Sisak i GI ''Moj grad Sisak''.

Nakon povratka sudionika obje biciklijade, oko 16h, cijeli događaj će se zabilježiti zajedničkom milenijskom fotografijom. Za glazbeni dio programa biti će zadužen band Nulti Sat!

NAPOMENA: Svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost. Isto tako, molimo roditelje da djeci do 16 godina osiguraju zaštitne kacige.

Dođite i provedite zabavan dan uz biciklijadu!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!