Polazak
(nedjelja) 00:00
Dužina rute
7 km
Polazna lokacija
Zagreb, Europski trg
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
122+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Bicikliraj za epilepsiju! 2022.

Pridruži nam se na Europskom trgu u Zagrebu u nedjelju 12. lipnja od 11:00-14:00 na manifestaciji "Bicikliraj za epilepsiju!" 2022.


Središnja manifestacija „Bicikliraj za epilepsiju!“ će se odvijati u nedjelju 12. lipnja, okupljanjem i prigodnim skupom na Europskom trgu u Zagrebu, uz štand s edukacijskim i promotivnim materijalima, u periodu od 11:00-14:00 sati.

U 12:00 sati počinje povorka biciklista koja će se kretati sljedećom rutom: Europski trg – Vlaška ulica – Palmotićeva ulica – Boškovićeva ulica – Hebrangova ulica – Trg Republike Hrvatske – Masarykova ulica – Ulica Nikole Tesle – Zrinjevac – Trg Josipa Jurja Strossmayera (istočna strana) – Ulica Pavla Hatza – Draškovićeva ulica – Šoštarićeva ulica – Trg Josipa Langa – Branjugova ulica – Vlaška ulica – Europski trg.

Prilikom najave događaja sudionici skupa i vožnje biciklom bit će pozvani da odjenu i ponesu nešto ljubičaste boje u znak podrške osobama s epilepsijom dok će se na štandu dijeliti majice, bedževi, narukvice i drugi prigodni ljubičasti predmeti.

U 12:45 sati će se održati prigodni, popratni plesni program – Zumba® master class.


Više detalja na:
https://www.epilepsija.hr/?p=3577

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!