Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
35 km
Polazna lokacija
Proložac Gornji, Eko Selo Grabovac
Kotizacija
6,64
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
375+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Imota Bike & Wine 2022

TZ IMOTA uz potporu naše BIKE IM ekipe, nastavlja njegovati dobre običaje i zato vas pozivamo na Imota Bike & Wine đir v4.0 (IBW 2022.).

Ove godine u "jednosmjernom" izdanju uz osigurani transfer za vozače koji dođu automobilima na mjesto okupljanja i polaska ( fb @Eko Selo Grabovac).

Dakle, ako ste spremni za praviti nam društvo u bicikliranju, kušanju Imotskih vina i ostalih delicija koje idu uz to, pojavite se 22. svibnja (nedjelja) već od 9:00 u Eko Selu Grabovac u Prološcu Gornjem kako bi na vrijeme preuzeli majice i pripremili se za đir.

Ruta je MTB tipa (šumski putevi, makadami, asfalt) ali imamo rješenje i za cestovnjake, dužine je oko 35 km uz samo 105 m usponske razlike i pogodna za apsolutno sve koji znaju voziti bicikl.

Molimo prijavu sudjelovanja popuniti na slijedećem linku:
PRIJAVE: tinyurl.com/IBW-prijavni-obrazac
PRIKAZ rute: https://tinyurl.com/IBW-2022-route
Za prvih 100 prijavljenih sudionika osigurane su promotivne majice biciklijade (molimo unesite veličinu majice u online prijavi)!

Biciklijada se dijelom vozi po asfaltnim cestama koje neće u cijelosti biti zatvorene za promet, stoga vas molimo na povećani oprez, poštivanje prometnih propisa i ponašanje u koloni sukladno uputama organizatora.

Za sve sudionike biciklijade na predviđenim mjestima zaustavljanja osigurani su voda za piće kao i degustacija proizvoda vinara i vinogradara imotskog vinogorja.

Na cilju, kod "Zelene katedrale" u Prološcu D., po završetku biciklijade, osiguran je transfer za vozače koji su došli automobilima te prigodan ručak za sve bicikliste.

Organizator:
TZ Imota Imotski, Udruga vinara i vinogradara imotskog vinogorja “Cvit razgovora”, “BIKE IM” Team

Opći uvjeti:
Vozači startom biciklijade usvajaju ove propozicije i voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.

Organizator zadržava pravo promjena uvjeta biciklijade bez prethodne najave.

Za sve sudionike biciklijade mlađe od 16 godina obavezno je nošenje zaštitne kacige bez koje sudjelovanje neće biti dozvoljeno.


Dobna granica:
Obzirom na dužinu rute, preporučena dobna granica za maloljetnike je 14 godina, a svi sudionici biciklijade mlađi od 14 godina mogu sudjelovati na biciklijadi samo u pratnji roditelja/staratelja.


Kotizacija:
Ove godine sve poskupljuje i "ode u nebesa", samo mi čvrsto stojimo na zemlji i zato kotizacija još uvijek iznosi 50 kn i plaća se gotovinom prilikom preuzimanja brojeva i majica.


Preuzimanje brojeva: od 9:00 – 09:45 h na startnom mjestu


Opis staze:
dužina: 35 km
uspon: cca 105 m
podloga: asfalt (55%), makadam (45%)
Mjesto održavanja:
Imotski, Proložac, Zmijavci
Datum i vrijeme održavanja:
22. svibnja 2022. god. u 9:00 h (start u 10:00)
Predviđeno vrijeme trajanja:
zavisi o raspoloženju, koliko nam se hoće (oko 5 h)

Kontakt:
e-mail: info@visitimota.com
bikeimota@gmail.com

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!