Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Baška, hotel Corinthia, ispred Bike Centra Baška
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
309+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Beeeciklijada - Crna ovca 2022

BEEECIKLIJADA


I ove vas godine vodimo na ugodnu vožnju kroz prekrasan krajolik bašćanske doline. Upoznajte s nama mošune, maline, bašćanske pastire i njihovo „blago“ i Velu Riku - najveći i jedini stalni vodotok na hrvatskim otocima!

Biciklijada kreće ispred Bike Centra Baška (Ul. Emila Geistlicha 39, južna strana hotela Corinthia) u nedjelju 22.5.2022. u 11:00.

Okupljanje je petnaest minuta ranije, a svi oni koji eventualno nemaju svoju opremu mogu iznajmiti mtb, e-bike i ostalo potrebno za vožnju u Bike Centru od 10:30 uz prethodnu rezervaciju na tel. +385 92 406 1595.

Biciklijada završava na istom mjestu u približno 14h, a na putu vas očekuju mnoge prekrasne mikro lokacije skrivene oku onih koji se kreću uobičajenim turističkim putevima.

DUŽINA STAZE: ukupno 15 km od čega 80% makadam, 20% asfalt

TRAJANJE: cca 3h

NAMJENJENO: rekreativnim biciklistima sa MTB biciklima. Po stazi se može voziti i trekking bicikla. (Nije preporučljivo za cestovne bicikle). Ne preporučamo sudjelovanje djece mlađe od 11 godina, osim ukoliko se ne radi o djeci najmlađeg uzrasta koja će se voziti u nosiljkama na biciklima roditelja.

TEŽINA: lako

OBAVEZNA OPREMA SUDIONIKA: ispravan bicikl, kaciga, rezervna guma, pumpa (može i jedna na više sudionika koji se poznaju), piće i hrana za vlastite potrebe.


Link za prijavu https://forms.gle/NRyuvTeMoKgz5o3T6

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!