Polazak
(subota) 10:30
Dužina rute
32 km
Polazna lokacija
Zabok, Trg Ksavera Šandora Gjalskog
Kotizacija
3,98
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
636+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

9. Zabočka Kukurijada

Dragi biciklisti, unatoč našim pozitivnim mislima, vremenska prognoza za subotu je loša.

Kažu u DHMZ da očekujemo zahlađenje i kišu.

Kako bi ova biciklijada, kao i sve dosadašnje, protekla u najboljem redu i vama ostala u dobrom sjećanju, odlučili smo ju održati tjedan dana kasnije , u subotu 4. lipnja.

Pratite nas za sve nove informacije i vidimo se na startu!


U subotu, 04. lipnja 2022. godine, povodom Svjetskog dana sporta i Svjetskog dana nepušenja, održat će se 9. Zabočka Kukurijada.

Biciklijadu organizira Rekreativni biciklistički klub Ku-ku-ri-ku u suradnji s Koordinacijskim odborom akcije Grad Zabok prijatelj djece, Društvom Naša djeca Zabok i Zavodom za javno zdravstvo KZŽ.

Biciklijada je rekreativnog karaktera i prilagođena biciklistima svih uzrasta.

Prijave počinju u 8.30 sati na Trgu K.Š.Gjalskog u Zaboku, a u 10.30 sati slijedi start biciklijade.

Ruta: Ruta ovogodišnje biciklijade: Zabok - Lug - Livadska ulica (Andraševec) - Hruševec - Vučak - Bedekovčina (stajanje na Bedekovčanskim jezerima) - Križanče - Mirkovec - Sv. Križ Začretje (stajanje na poligonu Žitnica) - Štrucljevo - Grabrovec - Zabok (a na cilju grah) = 32 km - oko 300 m makadama, sve ostalo asfalt

Prije početka biciklijade djelatnici PP Zabok vršit će besplatnu evidenciju bicikala.

Kotizacija za biciklijadu je 30,00 kuna, za djecu do 15 godina sudjelovanje je besplatno, a za sve sudionike osigurana je okrjepa i majice.

Za djecu do 16 godina obavezne su kacige.

Osnovni cilj ove tradicionalne biciklijade koja se organizira u okviru projekta Zdravi grad - Zabok je potaknuti svijest o važnosti kretanja i zdravog načina života.

Ovom biciklijadom RBK Ku-ku-ri-ku sudjeluje i na Sajmu udruga KZŽ koju organizira Mreža udruga Zagor. Službeno otvorenje Sajma je u 10.00 sati, a program počinje startom biciklijade nakon čega slijede nastupi udruga.

Mjesto i vrijeme: Zabok, Trg Ksavera Šandora Gjalskog
Prijave od 8.30 – 10.00 sati

Start velike biciklijade u 10.30 sati
Start male biciklijade u 10.45 sati

Duljina rute: mala 5 km, velika 30 km
Vrsta: rekreativna, prilagođena svim uzrastima

Ruta ovogodišnje biciklijade: Zabok - Lug - Livadska ulica (Andraševec) - Hruševec - Vučak - Bedekovčina (stajanje na Bedekovčanskim jezerima) - Križanče - Mirkovec - Sv. Križ Začretje (stajanje na poligonu Žitnica) - Štrucljevo - Grabrovec - Zabok (a na cilju grah) = 32 km - oko 300 m makadama, sve ostalo asfalt


Kotizacija: 30,00 kuna, za djecu do 15 godina besplatno

Osigurana okrjepa na stazi i na cilju

9. Zabočka Kukurijada rekreativna je biciklijada koju organizira Rekreativni biciklistički klub Ku-ku-ri-ku iz Zaboka.

Biciklijada se sastoji od dvije rute – velika, zahtjevnija, duljine 30 km te mala, prilagođena djeci, duljine 5 km.

Sudionik se prijavljuje na željenu rutu prema svojim sposobnostima, vozi na vlastitu odgovornost te se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora biciklijade.

Prijavom na biciklijadu, sudionik prihvaća uvjete organizatora. Prijavu na biciklijadu za djecu mlađu od 16 godina ispunjavaju nositelji roditeljske odgovornosti čime se slažu s uvjetima organizatora.

Sudionik je upoznat da organizator biciklijadu snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije biciklijade koristiti za svoje interne potrebe i potrebe svoje promocije, promocije događaja i sponzora kao svoj legitiman interes.

Također, videozapise i fotografije s događanja, osim RBK Ku-ku-ri-ku, može koristiti i treća strana za objavu na svojim komunikacijskim kanalima (tiskanim promotivnim materijalima, web stranicama, društvenim mrežama) radi promoviranja događanja.

Sudionik je upoznat da će organizator koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju, a sve u razumnom obujmu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!