Polazak
(ponedjeljak) 10:00
Polazna lokacija
Đurđevac, ispred utvrde Stari grad
Kotizacija
3,98
Facebook
Broj pregleda
96+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Uskršnja Dergez biciklijada podravskim krajem!

Pridružite nam se na drugoj Dergez biciklijadi i sudjelujte u očuvanju tradicije bicikliranja rutama podravskoga kraja!

Turistička zajednica područja Dravski peski, Turistička zajednica grada Đurđevca te Sesvečka udruga mladih uz pokroviteljstvo Dergez trgovina i partnera organiziraju Dergez biciklijadu koja će se održati 18. travnja, na Uskrsni ponedjeljak.
Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i pridruže ovom sportsko-rekreativnom događaju jer osim bicikliranja i uživanja na svježem zraku u prirodi, svojim sudjelovanjem činite i dobro djelo.

LINK ZA PRIJAVU: https://forms.gle/XVBf3hDe1DRFsxaH7

Utrka starta s dvije lokacije – Đurđevac i Kloštar Podravski, a završava kod Karaule u Podravskim Sesvetama.

Prijave počinju od 10 sati u Đurđevcu ispred utvrde Stari grad i u Kloštru Podravskom ispred Dergez trgovine, a prije samog starta u 11 sati, biciklistima će biti podijeljene majice i osigurano osvježenje te slatki zalogaji.

Svi sudionici koji startaju iz Đurđevca nakon prijave mogu besplatno posjetiti zoološki vrt Hrvatska Sahara te Muzej grada Đurđevca uz novu izložbu Hundertwasser i Hasegawa – Orijent & Okcident i stalni postav Interpretacijskog centra Picokijade.

Obje skupine biciklista uputit će prema Kalinovcu i jezeru Separacija, a nakon toga zajedno, lokalnim cestama nastaviti prema cilju u Podravskim Sesvetama. Dolazak u Sportsko-rekreacijski centar Karaula u Podravskim Sesvetama očekuje se oko 13 sati.

Nakon zabavnog pub kviza u organizaciji SUMA-e, sve sudionike biciklijade očekuje ručak te osvježenje i osnaživanje organizma uz Dergez trgovine i njihove partnere – Jamnicu, Pan pivo, Vindiju i Violetu.

Druženje kod Karaule trajat će do 15 sati, nakon čega će se sudionici biciklijade samostalno uputiti nazad prema svojim polazištima.

Prijava za bicklijadu vrši se pomoću LINKA, a kompletan iznos prikupljenih kotizacija (30 kn po osobi) bit će doniran Crvenom križu.

Zbog sigurnosti na cesti, broj sudionika je ograničen na 150 ljudi, stoga požurite s prijavama!

Spomenimo da istog dana roditelji, djeca, tete, strine, nećaci, bake, djedovi, unuci i druge zainteresirane osobe od 14 sati mogu sudjelovati u tradicionalnom lovu na pisanice Sesvečke udruge mladih na Karauli.

Lov na pisanice održat će se i u Đurđevcu u Park šumi Borik od 15h.

Vidimo se!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!