Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
42 km
Polazna lokacija
Jastrebarsko, perivoj dvorca Erdödy
Kotizacija
13,27
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
435+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Pedal With Heart za SOS Dječje selo Hrvatska

Kratak opis rute:
Ruta kreće iz perivoja Dvorca Erdödy Jastrebarsko a prolazi kroz naselja Gornja Reka, Kupeč Dol, Ivančići, Gorica Svetojanska, Brezari, Slavetić, Puškarov Jarak, Pribić, Krašić, Guci Draganički s ciljem u Jastrebarskom.

Podloga na ruti je u potpunosti asfalt.

Prvi dio rute je valovitog terena sa par malo strmijh uspon nakon čega dolazimo do prve okrepe @dobra berba ( mjesto Ivančići ) da malo nadopunimo baterije za novi uspon koji nas čeka na cca 18.kilometru a vodi nas u mjesto Slavetić di je smješten dvorac Oršić koji je sagrađen početkom 16. st.

Ostatak rute je ravničarski ali nešto više prometniji pa se moli na povećani oprez.
Vožnja je predviđena kao druženje & uživanje a ne utrkivanje.

Informacije o samoj biciklijadi:
?start i cilj: Park dvorca Erdödy
?‍♂️dužina: 42 km
⏰predviđeno trajanje: oko 2:30 h
?? dvije okrepe: 1. okrepa: @Dobra berba i 2. okrepa perivoj dvorca Erdödy

Biciklizam je nešto sto povezuje sve generacije i nije samo prijevozno sredstvo. Pamtim prve vožnje iz djetinjstva koje su mi priuštile neka nova poznanstva i zdrav oblik zabave.

Želja mi je omogućiti tako nešto i djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska pa tako pokrećem novu akciju. Sama ruta biciklijade je srcolikog oblika i prolazi pitoresknim predjelima jaskanskog kraja, a dužina je 42km.

Svi zainteresirani vozili bi ovu rutu u nedjelju 15. svibnja 2022. Osim što bi ispunili svoja srca predivnom sportskom aktivnošću i krajolikom, svi sudionici bili bi posebno nagrađeni ljepotom pomaganja, jer bi samim sudjelovanjem pomogli u prikupljanju sredstava za nove bicikle i biciklističku opremu, za djecu koja odrastaju u skrbi SOS Dječjih sela u Hrvatskoj.

Iz SOS Dječjeg sela poručuju:
Biti sretno dijete za nas znači odrastati u sigurnom i mirnom obiteljskom okruženju. Uživati u ljubavi i podršci osoba od povjerenja i biti okružen ljudima koji nas vole, poštuju i prihvaćaju. Smatramo da nijedno dijete ne bi smjelo odrastati samo i zato se već punih 30 godina trudimo pružati brižan dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Djeca koja svoja odrastanje nastavljaju unutar SOS Dječjih sela imaju mogućnost biti dijelom velike SOS obitelji. U takvoj obitelji djeca mogu biti djeca. Mogu biti štogod požele. Tako ih svakodnevno potičemo da se razvijaju u kreativnim i sportskim aktivnostima. Jedna od najdražih i najraširenijih jest upravo vožnja biciklom. Gotovo svako dijete, od najmlađih vrtićanaca, do starijih školaraca, znaju voziti barem jednu 'vrstu ljubimca na dva kotača'.

Bicikliranje nas ispunjava i jako veseli, pa sa sigurnošću možemo reći da 'bicikliramo sa srcem'. Baš kao i naš novi prijatelj gospodin Ivan Puškarić, koji je spojio ljepotu bicikliranja i pomoći djeci u potrebi, te pokrenuo akciju pod nazivom 'Pedal With Heart'.


Raspis:

Start i cilj: Park dvorca Erdödy, Jastrebarsko
15. Svibnja 2022

Vrijeme : 10:00h

Dužina staze: 42km srcolikog oblika

Kotizacija: 100kn kotizacija u cijelosti ide za nabavku bicikala i opreme

•Prijava:
https://www.stoperica.hr/natjecanje/pedal-with-heart-za-sos-djecje-selo-hrvatska/91?fbclid=IwAR05bT-c9gxbKsP5-pxuiKfKdCcjn7zLaDQb_tPSS7rtFFFnZKsltps4ZTs

Uplatnica se generira nakon prijave pored Vašeg imena

Za sve sudionike osigurana medalja i okrijepa po završetku biciklijade

Prvih 100 kotizacija dobiva i poklon sponzora

Prijave otvorene do: 09. Svibnja 2022

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!