Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Slavonski Brod
Kotizacija
30 kn
Facebook
Broj pregleda
346+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada I LIKE MY BIKE 2

kotizacija 30 kuna (uključuje majicu s logom biciklijade,sudjelovanje u tomboli kojoj je glavna nagrada bicikl iz asortimana trgovine Metalka d.o.o.)
nagrada najstarijem i najmlađem sudioniku biciklijade

RUTA:Korzo-SRC Migalovci-Zbjeg-Šumeće-Banovci-Stupnički Kuti-Brodski Stupnik-Vinarija Zdjelarević(vlasnici će nam pripremiti nešto za na zub nabaciti zadržavanje i druženje oko sat vremena-povratak preko D. Andrijevaca-Sibinj-Bartolovci-Varoš-Zagrebačka ulica-Korzo

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!