Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Zagreb, Maksimir, križanje Maksimirske - Bukovačke kod spomenika
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
117+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

17. Tradicionalno Božićno bicikliranje 2021.

START I MJESTO OKUPLJANJA:
9:00 sjeverno istočno križanje Maksimirske - Bukovačke kod spomenika, cestom uz Park Maksimir na Jazbninu do Markuševačke ceste pa do Markuševačke crkve Župna crkva sv. Šimuna i Jude Tadeja (Markuševačka crkva)

CILJ: Planinarski dom Gorščica

STAZA: 20 km, cesta/ makadam

STARTNINA: nema

POVRATAK NIJE ORGANIZIRAN

OBAVEZNA OPREMA: ispravan bicikl biciklistička kaciga, rezervna guma i osnovni alat i pumpa odjeća za kišu i zimu zavisno od vremenskih prilika mob. telefon (ostaviti broj kod organizatora)

Cilj biciklijade je promocija biciklizma i biciklističke kulture u cestovnom i šumskom prometu, a sudjelovati mogu svi, bez obzira na starosnu dob i spol.

Svaki sudionik vozi na osobnu odgovornost i upoznat je sa pravilima, propisima te mogućim rizicima koje ova biciklijada sadrži.

Svojom prijavom sudionici se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora manifestacije bilo prema ostalim sudionicima ili trećim osobama.

Svojom prijavom sudionici potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu manifestacije.

Sudionici koji se prijavljuje za biciklijadu mora biti zdravstveno osiguran.

Svi sudionici dužni su se pridržavati Pravilnika o unutarnjem redu JUPP Medvednica, Zakona o zaštiti prirode (NN 80/13) i Zakona o sigurnosti prometa na cestama (NN 67/08, 48/10, 74/11, 80/13, 158/13, 92/14).

Promet je otvoren za sva vozila pa se mole sudionici da se ponašaju kulturno.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!