Polazak
(subota) 16:00
Dužina rute
200 km
Polazna lokacija
Rajsavac, NK Dinamo Rajsavac
Kotizacija
13,27
Organizator kontakt
Broj pregleda
60+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 200 km Požega – Najduža noć 2021.

VAŽNO!

U SLUČAJU PADALINA, MOGUĆE POLEDICE I UVJETA KOJI ĆE BITNO UTJECATI NA SIGURNOST VOŽNJE, BREVETO ĆE BITI ODGOĐEN O ČEMU ĆU VAS IZVIJESTITI U PETAK 17. PROSINCA PUTEM E-MAILA DO 20:00 SATI!

Pozdrav svima!

Pozivamo Vas da godinu završite vozeći ravničarskih 200 km u najdužoj noći.

Pred nama je još jedan zimski izazov: 200 km sa startom u prostorijama NK Dinamo Rajsavac u Rajsavcu, gdje je i cilj breveta, a štambiljamo se samo jednom u prostorijama kluba Okac u Županji.

Lagani profil, ruta kroz civilizaciju, otvoreni kafići, osvijetljena mjesta, mini okrijepe na startu, cilju i kontrolnoj točki … standardno.

Start i cilj su prostorije NK Dinamo Rajsavac, 10-ak km udaljenog od Požege u smjeru Našica u subotu 18. 12. u 16:00 sati.

Vremensko ograničenje je 13:30 sati, što znači da do cilja treba doći u nedjelju 19. prosinca do 3:30 sati.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kuna. Prijaviti se (po potrebi i odjaviti) možete do petka, 17. prosinca, do 16h na: petar.gerstman@gmail.com

Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna).

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo. Svaki sudionik obvezan je uz sebe imati napunjen mobitel s brojem iz prijave na koji treba biti dostupan za vrijeme breveta. Od dodatne opreme preporučuje se sa sobom ponijeti priručni alat, pumpu, pribor za krpanje i rezervnu zračnicu.

Odustajanja obavezno javiti na broj s plana puta!

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama, svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Na startu je potrebno osim registracije ispuniti i Epidemiološki upitnik (sukladno ograničenjima i uputama koje će tada vrijediti).

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!