Polazak
(subota) 14:30
Trajanje
21 dana
Polazna lokacija
Zagreb, Markuševec, početak markuševačkog makadama
Kotizacija
3,98
Organizator kontakt
Broj pregleda
343+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Trening liga "Soomrak Liga"

Iako nas promjena godišnjeg doba obično tjera da malo "usporimo" i to nas na kraju sve skupa malo ulijeni pozivam vas da ostanete aktivni i pridružite se ekipi iz Biker Biciklistički Magazin na zajedničkoj trening ligi pod nazivom "Soomrak Liga"

Želja nam je da ova trening liga zaživi na off-road terenu i postane tradicija kao što je "Cener liga" na cesti pa smo stoga za ovu ligu i odabrali jedan od "kultnih" makadama na Medvednici.

Prvo kolo starta 06.11.2021., a ukupno ćemo voziti 4. kola

Liga ima 3 kategorije, MTB, Gravel i E-Bike i za svaku od tih kategorija osigurane su lijepe nagrade u ukupnom poretku za prva tri mjesta.


OKUPLJANJE: 14:00 kod završetka asfaltirane ceste i početka markuševačkog makadama (ili od 13:30 ako želite popiti Segafredo kavicu prije starta ili testirati neki od E-bike modela koje će na svom štandu imati Rog-Joma). Nakon prijave držite distancu prema preporukama HZJZ.

START: 14:30, markuševečki makadam, kod terena za paintball.

CILJ: prije spoja s glavnom sljemenskom cestom kod PD Hunjke. Nakon ulaska u cilj, broj stavite u vreću za brojeve i poslužite se pićem na koje imate pravo u sklopu participacije!

VREMENSKI LIMIT: 2:00 h

RASPORED:

(SUBOTOM, 14:30 sati):

06. 11. 2021.

13. 11. 2021.

20. 11. 2021.

27. 11. 2021.

KATEGORIJE: prema spolu (M i Ž) i biciklu (MTB, Gravel, EMTB)

Za ukupan poredak uzimaju se sva kola Soomrak Lige.

REZULTATI: biker.hr

PARTICIPACIJA: 30 knU sklopu participacije dobivate startni broj i vezice, B!TE ME Energy bar, a ukoliko želite možete popiti i espresso koji će se raditi na samom startu te izotonični napitak na cilju. Svakom se preporučuje da ima vlastitu okrepu za vrijeme treninga. Osiguran je prijevoz stvari, pumpa i alat za bicikl i ostalo te se moli sudionike da svoje stvari stavljaju u odvojene vrećice prilikom predaje. Na stazi povremeno ima i vozila (rijetko, ali ima) pa vas molimo da se pridržavate propisa. Markuševečki makadam je dvosmjerna cesta pa stoga vodite računa na vozila iz suprotnog smjera. Za vrijeme treninga će biti organizirano i fotografiranje te samim sudjelovanjem dajete privolu da se vaše fotografije objavljuju na društvenim mrežama Biker magazina (facebook/instagram) te na web stranici biker.hrNAPOMENA: na kraju treninga, startni broj je potrebno vratiti. Ukoliko ga želite zadržati kroz sva četiri kola, naknada je 20 kuna.

Do tada vozite se, pazite u prometu i slobodno klik na link za prijave

https://www.webscorer.com/register?raceid=255700

Na treningu je obavezno nošenje kacige i preporuča se nošenje rasvjete, naprijed i straga.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!