Polazak
(nedjelja) 11:30
Polazna lokacija
Kanfanar , na željezničkom kolodvoru
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
157+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Štrika-Ferata"

Povodom obilježavanja dana Općine Kanfanar, u organizaciji Općine Kanfanar i Biciklističkog kluba AXA u nedjelju 26.9.2021. godine održat će se ??????????? “Š?????-??????” ?????? ????? ????? ????????-??????.


Novouređenom biciklističko-pješačkom stazom trasom stare pruge biciklijada će biti organizrana za dvije kategorije sudionika:


?. ??Ž? ??????????? ?? ????????? ??????????

Za iskusnije bicikliste i rekreativne osmišljena je trasa duga oko 26 kilometara kojom će se proći dionicu pruge Kanfanar-Rovinj, ali i druge dijelove Općine Kanfanar (Limska draga, Kanfanar). Trasa ima i zahtjevnije dionice.
Start i cilj duže biciklijade bit će u Sošićima kod stare željezničke stanice u 10:00 sati, a sudionike očekuje majica biciklijade, okrjepa na stazi i ručak (grah) po završetku biciklijade.


?. ???Ć?, ??????????? ???????????
Kraća trasa vozi se isključivo starom prugom Kanfanar-Rovinj, odnosno dionicom od Kanfanara do Žuntići, a potom do Bubani gdje će za sudionike biti osiguran ručak (grah).
Start biciklijade je u 11:30 sati na željezničkom kolodvoru u Kanfanaru, a sama staza kojom će se biciklijada odvijati nezahtjevna je i pogodna za rekreativce. Bitna napomena: sudionici ove biciklijade samostalno organiziraju povratak nakon dolaska na cilj (Bubani – streljana).
Očekivano trajanje biciklijade je oko sat vremena.

Kotizacija za sudjelovanje (za obje kategorije) iznosi 50,00 kuna, a plaća se na startu pri preuzimanju majice biciklijade.
Za sve prijavljene sudionike biciklijade organizatori osiguravaju majicu i ručak po završetku biciklijade (grah) kod Bubani.


U slučaju kiše, biciklijada se odgađa.


PRIJAVE za sudjelovanje na biciklijadi vrše se ispunjavanjem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3EsQX3e

?????? ?? ?? ?????!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!