Polazak
(subota) 11:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Zagreb (grad), Bundek
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
722+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

39. Večernjakova biciklijada

39. tradicionalna Večernjakova biciklijada. Ove godine starta i završava na južnoj strani jezera Bundek.

Na jedan dan zagrebačke prometnice zauzimaju bicikli na ruti dugoj 8-10 kilometara kroz grad.

Na cilju sve sudionike očekuje bogati zabavni program - koncerti, klopa, osvježenje, zabava za djecu i mnogo dodatnih sadržaja.

Pridružite nam se na najvećem biciklističkom partiju!

Jeste li podmazali lanac na biciklu? Jeste li našli društvo za pedaliranje? Jeste li spremni za jednu od najstarijih zagrebačkih tradicija? Ako niste, pripreme mogu početi jer se Večernjakova biciklijada vraća u grad! Zašto pedaliramo? Iako ne treba tražiti razlog za druženje i rekreaciju, valja se prisjetiti zašto je točno Večernjak davne 1978. pokrenuo projekt promicanja vožnje na dva kotača. A razlozi su bili itekako važni! Fizički pokrenuti čitatelje, promovirati zdrav način života, ali i zdrav način prijevoza te ukazati na manjak biciklističkih staza u glavnom gradu.

Iako je od tada prošlo dosta vremena, ovi su motivi još uvijek aktualni i zato i vi u subotu 12.6. u dobrom društvu pedalirajte s razlogom! Kako se prijaviti? Prijavite se putem preko našeg online obrasca na kraju teksta i budite brzi jer prvih 300 prijavljenih nagrađujemo goodie bagom! Startni broj osigurat ćete na jednostavan način upisom imena i prezimena te e-mail adrese! U start-paketu pronaći ćete zanimljive i raznolike darove iznenađenja naših sponzora!

Ovu, već 39. Večernjakovu biciklijadu startamo na Bundeku na jugoistočnom dijelu jezera!

Okupljamo se u 10 sati, startamo s vožnjom u 11 sati, a nakon toga čeka nas štimung za pamćenje!

Pripremili smo bogati zabavni sadržaj za vaše mališane, gurmani će uživati u gastroshowu uz podjelu degustacijskih porcija, a zabavni program namijenjen tisućama biciklista, navijača, sportaša, mladih i starih, obitelji i prijatelja odvijat će se na glavnoj pozornici.

Za najbolju glazbu pobrinut će se DJ, a treba spomenuti i plesne, glazbene i akrobatske točke naših gostiju iznenađenja!

Priključite se i vi našoj karavani koju su činile generacije Zagrepčana i tako nastavite tradiciju biciklijade koja je postala puno više od rekreacije. Danas je biciklijada simbol za događaj na kojem se jedna zajednica okuplja, upoznaje i druži. Pozovite osobu s kojom želite zaokružiti Večernjakovu biciklijadu i osigurajte svoj startni broj već sada! Prijavite se putem našeg online obrasca i pedalirajmo skupa 12.6. na Bundeku!

Prijave na http://bit.ly/PRIJAVEbiciklijada

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!