Polazak
(subota) 09:00
Polazna lokacija
Park prirode Blidinje, kod Ski staze Risovac
Kotizacija
7,96(60 Kn)
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
231+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Stazom 'ajduka" 2021.

Subota 24.7.2021 je u znaku rekreacije, a planiran je cijeli niz događaja na taj dan, od sajma opreme i bicikala, vožnje ski liftom, edukativnih radionica sa najmlađim sudionicima, pa sve do onog glavnog događaja, rekreativne biciklijade "Stazom 'ajduka" koja će vas provesti nekim od najljepših dijelova Parka prirode Blidinje.

U poslijepodnevnim satima očekuju nas prezentacije i party do kasnih večernjih sati.

Start biciklijade je kod Ski staze Risovac, odakle nas naš iskusni vodič Ante Bagarić vodi na laganu vožnju i krug oko jezera, kao i obilazak nekih najljepših dijelova Parka prirode Blidinje.

Sudionici će obići naravno i stećke na Blisinju, i Divu Grabovčevu i Masnu Luku, kao i pećinu Hajduka MIjata Tomića, a svoju vožnju završavaju povratkom kod Ski staze Risovac gdje ćemo nastaviti naše druženje uz topli obrok koji je osiguran svim sudionicima ovog događaja.

U poslijepodnevnim satima nas očekuju i edukativne radionice sa djecom, prezentacije, kao i party do kasnih sati u Sky caffe Staza.

*Start rekreativnog događaja "Stazom 'ajduka" planiran je za 09:00h.

*Svi koji ne posjeduju bicikl a žele voziti biciklijadu, bicikl možete iznajmiti kod Ski staze - MTB Blidinje ( https://www.facebook.com/mtbblidinje/ )

Kotizacija za biciklijadu je 15KM, a sudionicima događaja će biti osigurane majice, ručak, voda za piće, stručni vodiči, startni brojevi, te sav ostali popratni sadržaj koji je planiran za subotu.

Prijave na:
https://forms.gle/5ZpPW1wQDoAZ9E229

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!