Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
38 km
Polazna lokacija
Zagreb, Arena centar, Arena park
Kotizacija
6,64(50 Kn)
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
42+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Jesenska biciklijada #2

Jesenska BICIKLIJADA je nastavak ljetnih biciklijada pod nazivom "IZVORA2KOTAČA", koje iz prve ruke vrlo uspješno popularizira, prije svega biciklizam, kao način svijesnog ulaganja u svoje zdravlje, fizičku spremnost

Biciklizam se kod nas (Zagreb, Zagrebačka Županije) krajem prošlog destljeća vraćao iznimno stidljivo u naš svakodnevni život, dok je trenutna situacija ohrabrujuća.

Na svu sreću za sve nas (koji voze bicikle, ali i one koji to propuštaju) biciklista je sve više, bez obzira na spol, dobnu skupinu, razinu obrazovanja ili političke stavove...

Procjenjuje se kako u našem Zagrebu trenutno vozi i prometuje 32 tisuće ljubitelja bicikala.
Očito je to brojka, koja je uspjela /čak!/ (malo po malo!) animirati i Gradsku vlast da sve više počinje ulagati i u tu vrstu infrastrukture ( biciklističke staze, signalizacija itd...).

A sada o samoj Jesenskoj BICIKLIJADI, koja se održava svakog vikenda (subota, nedjelja) sve do kraja ožujka 2021, naravno - uvjetovano vremenskim prilikama i blagdanima, odnosno praznicima.

Jesenska BICIKLIJADA je je biciklijada kružnog karaktera u dužini od 38 kilometara, sa dvije točke (dva izvora) odmora.

Jesenska BICIKLIJADA starta, sa parkirališta ARENA PARK-e uvijek u 9:00 sati.

Osmišljena je kao sportsko/rekreativno druženje, obogaćeno društvenim igrama ( poklonima, koje osiguravamo, kroz kotizaciju od 50,00 kn).

U dogledno vrijeme pokušati ćemo osigurati i obrok u tijeku ili pri kraju Jesenske BICIKLIJADE, tako da bi doživljaj bio potpun.

Dragi prijatelji - po pedali, očekujemo vas sa velikim nestrpljenjem i radošću!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!