Polazak
(subota) 13:00
Dužina rute
39 km
Polazna lokacija
Klanjec, Trg Antuna Mihanovića
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
466+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

5. biciklijada „Zahvala jeseni u Klanjcu 2020.“

Datum: 3.10.2020. (subota)

Online prijave na: https://biciklijada2020.mestapps.com/

Kotizacija: nema

Prijave na dan biciklijade na Trgu Antuna Mihanovića u Klanjcu od 12,00 do 13,00 sati

Start: 13,00 sati

Ruta: 39 km, asfalt; Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) – Lučelnica – Radakovo – Luka- Veliko Trgovišće – Dubrovčan – Tuheljske Toplice – Klanjec (Trg Antuna Mihanovića)
Pauza: Veliko Trgovišće
Planirani povratak: 17,00 sati

Za one koji dolaze autom od 12,00 sati osigurano je parkiralište kod osnovne škole. Moguće je koristiti svlačionice i tuš u sklopu školske sportske dvorane.

Sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost te su dužni poštovati prometna pravila i propise. Svi sudionici biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da biciklijada protekne u veselom ozračju. Biciklijada će se odvijati pod prometom te ćemo koristit jedan kolnički trak. Ponesite dovoljno tekućine. Organizator će osigurati redare. U slučaju potrebe (kvar bicikla, ozljede i sl.) kombi „metla“ i medicinska služba će bit na začelju kolone tijekom cijele biciklijade. Osigurana je okrjepa (napitci, voće, energetske pločice) na polovici rute u Velikom Trgovišću. Planirani povratak je oko 17,00 sati. Sukladno vremenskim prilikama, ponesite odgovarajuću odjeću. Djeca mlađa od 12 godina obavezno moraju biti u pratnji odrasle osobe (roditelja ili staratelja). Preporuča se upotreba kaciga (za djecu do 16 godina ona je obavezna).

Napominjemo da će se biciklijada održati uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, dezinfekcija ruku i ostalih uputa koje budu vrijedile u trenutku održavanja biciklijade).

Hrana i piće nakon biciklijade su osigurani.

Biciklijada se održava u sklopu manifestacije „Zahvala jeseni u Klanjcu 2020.“, a organizira ju OŠ Antuna Mihanovića Klanjec uz potporu Zagorske razvojne agencije u sklopu projekta RIDE&BIKE II te je sufinancirana sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i program suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska 2014-2020. Više informacija o projektu: rideandbike.eu !

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!