Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
40 km
Polazna lokacija
Slavonski Brod, ispred caffe bar Derby
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
125+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

7. KO 1. MAGARAC

Još nekoliko dana dijeli nas od dugo očekivane biciklijade '' 'KO 1. MAGARAC'' koja se ove godine vozi pod sponzorstvom Turističke zajednice Brodsko - Posavske Županije.

Okupljanje je ispred već poznatog mjesta, caffe bara Derby od 9 do 10h, kada se lagano počinje formirati kolona koja će kroz ulice grada voditi prema selu Kaniža, pa preko Slobodnice, Sibinja, Varoša lagano se vraćati prema gradu i krajnjem odredištu na brodskom poloju.

Ukupna dužina biciklijade je oko 40km, a vožnja će biti prilagođena svima, tako da vas očekujemo u što većem broju i veselimo se vašem dolasku.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!