Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Dužina rute
70 km
Polazna lokacija
Sisak, centar, kod sata
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
355+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Giro de Corona 2020.

Dragi naši ljubitelji bicikala i biciklijada, iza nas je veoma teška i pusta godina u kojoj nas je epidemija COVID-19 virusa pozatvarala i onemogućila održavanje brojnih događanja, uključujući i biciklijade, stoga smo odlučili za vas organizirati jednu posebnu biciklijadu pod nazivom "Giro de Corona" u dužini cca 70 kilometara, koja će povezati Sisak i Sunje, povratak za Sisak preko skelskog prijelaza Selišće Sunjsko, kroz Europsko selo roda Čigoć.

Naravno zamoljavamo cijenjene sudionike biciklijade da se pridržavaju mjera civilne zaštite, održavaju razmak, u zatvorenim prostorima nose maskice jer odgovornim postupcima činimo život sigurnijim.

Kotizacija za biciklijadu iznosi 50 kuna i plača se na sam dan biciklijade, a prijaviti se možete do 20. rujna 2020. na broj 098/198-4911

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!