Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Dužina rute
105 km
Polazna lokacija
Ludbreg, Trg Sv. Trojstva
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
512+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

CRAZY HILL Biciklijada 2020.

U sklopu dana cikloturizma koji će se ove godine održati u Ludbregu, Športsko rekreativno društvo, Grad Ludbreg i TZ grada Ludbrega pripremaju za sve ljubitelje biciklizma pravu poslasticu, biciklijadu od 105km prekrasnim krajolicima kalničkog gorja.

Cilj biciklijade je obići sve zadane kontrolne točke zadanom trasom u određenim vremenskim limitima.

Kružna cestovna ruta oko Kalnika zadovoljit će i najizbirljivije cestovne bicikliste željne pravih izazova.

Ruta Vas vodi dobrim cestama s niskim intenzitetom prometa što vam omogućava da se fokusirate na vožnju i brzinu bez previše smetnji i distrakcija. Ruta se iz Ludbrega kreće prema Kalniku gdje vas čeka ozbiljni, strmi, ali ne predugi uspon prema planinarskom domu.

Tamo će vaš trud biti nagrađen predivnim i inspirativnim pogledom na nepregledno zelenilo južnih obronaka Kalničkog gorja uz kojeg ćete se lakše i brže okrijepiti te napuniti energijom.

Nakon planinarskog doma, ruta se kreće valovitim i zabavnim terenom u kojem se izmjenjuju spustevi i „hupseri“ no budite spremni na još jedan uspon kod mjesta Sudovec.

Nakon osvajanja i tog izazova, ruta postaje nešto lakša, kreće se sjevernim dijelovima Kalničkog gorja te Vas, nakon više od 100 kilometara divne prirode i nezaboravnih pogleda preko dinamičnog brežuljkastog krajolika vraća u Ludbreg.

Detalji:
https://drive.google.com/file/d/1CtdiHC9ZRIm6AtBdCUS-nfd4n4uR6bYz/view?usp=sharing

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!