Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Kaštel (Istra)
Kotizacija
30 kn
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
250+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom u šparoge 2014.

Rekreativna biciklistička vožnja Biciklom u šparoge inspirirana je samoniklom biljkom koja se u Istri od davnina pojavljuje kao bitan sastojak narodne kuhinje.

Polazak je u 10 sati iz mjesta Kaštel kod Buja. Oko 25 kilometara duga makadamska staza vodi prema Plovaniji i Kanegri te se dijelom trase Parenzane vraća prema Kaštelu, uz mogućnost manjih izmjena rute, ovisno o vremenskim prilikama.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!