Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
8 km
Polazna lokacija
Beograd, Trg Republike
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
76+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

35. Beogradska Kritična masa - GLAS ZA BAJS!

U subotu 22. februara 2014. godine održaće se 35. Beogradska Kritična masa. Tradicionalno, vožnja počinje od 17h, a okupljamo se od 16:30.

Ruta: http://ridewithgps.com/routes/3926042

Kako smo ovih dana bombardovani raznim predizbornim kampanjama ili anti-kampanjama, a niko ne pominje bolje uslove za bicikliste (staze ostaju iste, ulice i trotoari su i dalje pretrpani automobilima), moramo se mi sami izjasniti da su nam bolji uslovi neophodni! I zato hajde SVI u subotu da dignemo glas za BICIKLE i da provozamo našu tradicionalnu Kritičnu masu Beogradom.

Ponesite transparente podrške našem dragom biciklu, motivacione poruke budućim biciklistima i biciklistkinjama, pištaljke i zvonca da bismo bili što zvučniji, i hajdemo zajedno da zaokružimo Beograd biciklom!

Nakon kruga po Beogradu, družimo se u Kafe-knjižari Meduza gde nas očekuje projekcija biciklističkih filmića, i muzika za koju će biti zadužena ekipa iz Udruženja građana "Ulice za bicikliste".

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!