Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Salinovec, parkiralište nove škole
Kotizacija
30 kn
Organizator kontakt
Broj pregleda
167+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

9. Biciklijada "Med Skrajski Bregi"

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Ivanca kao suororganizatorom i Gradom Ivancom organizira tradicionalnu devetu biciklijadu „ Med skrajski bregi “ u nedjelju 30.08.2020. godine sa početkom u 10:00 sati.

Prijave su u Salinovcu na parkiralištu nove škole od 09:00 do 09:45 sati, a pošto je za 120 sudionika osigurano topli obrok i majica bicilkijade mole se sudionici da na prijavu dođu čim prije.

Ruta biciklijade je sljedeća: Salinovec – Osečka - Stažnjevec – Druškovec – Jerovec – Ivanec -Salinovec u dužini od 30 kilometara oko 2,5 sata vožnje, sa malim odmorom kod izvora vodekod ribičkog doma u Ivancu.

Sve maloljetne osobe obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu, djeca od 6. razreda i mlađi mogu voziti samo uz pratnju jednog od roditelja, djeca 7. i 8. razreda i do 17. godina mogu voziti samo uz potpisanu suglasnost roditelja koja se potpisuje kod prijave.

Kotizacija iznosi = 30,00 kuna po sudioniku.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!