Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 08:00
Dužina rute
14 km
Polazna lokacija
Kranjska Gora, centar
Kotizacija
- - - -
Website
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
82+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

6. Red Bull Goni Pony 2020.

Dobra novica za vse, ki ste trenirali, se motivirali ob gledanju posnetkov naših cestnih asov z alpskih in pirenejskih prelazov. Se morda celo sami na ponyjih zagnali po vršiški cesti.
Šesti Red Bull Goni Pony ima nov datum: sobota, 5. september 2020!*

Prijave na dogodek odpremo v ponedeljek, 20. julija, ob 20. uri. Ni nepomembno, da si nastavite opomnik za datum in natančno uro, saj bo v skladu s trenutnimi omejitvami na voljo le petsto štartnih mest. Če se do prireditve kaj spremeni na bolje, prijave znova odpremo!
Zdaj pa le na trening tudi vsi, ki se niste našli v zgornjih vrsticah o tem, kako ste to že počeli ves ta čas. Trenirajte vzpone, dobro voljo in še hitre prste za prijavo.
Za vse novice spremljajte Red Bull Goni Pony spletno stran in Red Bull Goni Pony Facebook dogodek.
*Pozorni bralci in morebiti cestni kolesarji boste ugotovili, da je to tudi datum 45. Juriša na Vršič. Ne bo težava, celo nasprotno, združujemo moči!

Kaj pričakovati?

24 tlakovanih serpentin ⛰️
500 pogumnih kolesarjev in kolesark ?
801 m višinske razlike ↕️
13,5 km dolg vzpon ↔️
♾️ prijetnih spominov ?

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!