Polazak
(subota) 00:00
Trajanje
4 dana
Dužina rute
380 km
Polazna lokacija
Zagreb, Arena centar, Plato ispred Arena Centra
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
226+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

8. Biciklistički maraton "Oluja"

DBD Potepuh i ovoga kolovoza, osmu godinu zaredom, organizira biciklistički maraton "Oluja", u povodu dvadeset pete obljetnice istoimene vojno-redarstvene operacije. Ove godine vozimo rutom drukčijom od dosadašnje:

1. dan (subota, 1. kolovoza) od Zagreba do Josipdola. Stanka i kupanje u Karlovcu. (Dužina etape je 107 km, a visinska razlika +736 m.)
START JE U 8:00, A OKUPLJANJE TRAJE OD 7:30
2. dan (nedjelja, 2. kolovoza) od Josipdola do Gospića. Stanka i kupanje kod Otočca. (107 km, +1475 m)
3. dan (ponedjeljak, 3. kolovoza) od Gospića do Karina (88 km, +821 m)
4. dan (utorak, 4. kolovoza) od Karina do Knina (77 km, +717 m)

U srijedu 5. kolovoza rano ujutro bit ćemo na budnici, a u nastavku dana nazočit ćemo središnjoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Nakon proslave, u Zagreb se vraćamo noćnim vlakom, koji s kninskog kolodvora kreće u 23:57, a u Zagreb prema voznome redu stiže iduće jutro, 6. kolovoza u 5:48 sati.

Biciklistički maraton "Oluja" tradicionalno se vozi bez logistike i pratnje. Sve potrebne stvari vozimo na biciklima, a spavamo pod šatorima. Od sudionika se očekuju dobro zdravlje i kondicija, te ispravan bicikl.
Sudjelovati mogu punoljetni državljani Republike Hrvatske. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost!

Prijave s imenom, prezimenom i brojem telefona za kontakt šaljite na klupsku e-mail adresu (dbd.potepuh@gmail.com) ili nazovite na broj 098 228532.
Ako se iz Knina vraćate vlakom za Zagreb, sudjelovanje svakako potvrdite do 20. srpnja telefonom na gornji broj, kako bismo mogli ostvariti grupni popust za prijevoz, ovisno o broju sudionika.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!