Polazak
(subota) 07:00
Dužina rute
215 km
Polazna lokacija
Bihać, isprek kafe "King"
Kotizacija
5,31
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
30+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

BRM 200K 2020. Bihać

Poštovani randonneuri/ke

Dobrodošli na prvenac BRM 200K u organizaciji Randonneurs Srpska/BiH i RBK "Japod" iz Bihaća, a pod dirigentskom palicom g Šemsudina koji se pobrinuo da Vam ovaj brevet bude nezaboravno iskustvo u kojem ćete imati priliku upoznati prirodne ljepote sjeverozapadne BiH tačnije Grmeč i dvije krajiške ljepotice Sanu i Unu te brojne živopisne predjele kojim ova ruta prolazi. Za one kojima prolazno vrijeme nije toliko bitno, preporučujem i usputne lokalitete kao što su Kostelski buk, Ostrožac, vodopad Blihe, Hajdučku česmu te brojne vidikovce tokom uspona na Grmeč, Lanište, Dubovsko

Okupljanje učesnika je od 6h 30 isprek kafe "King" gdje slijede administrativne formalnosti u vidu provjere obavezne opreme (prednje i zadnje svjetlo, svjetloodbojni prsluk), podjela brevet kartona i putnog lista te kratka uvodna besjeda riječ organizatora nakon čega slijedi start u 7 časova.

Završetak breveta i cilj je na istoj lokaciji najkasnije u 20h30min nakon čega slijede već uobičajne aktivnosti kao što su upload vožnje na Stravu i sl. sajtove te foto session i druženje uz pićence, prepričavanje anegdota te sabiranje utisaka.


Kotizacija za učesnike iznosi 10 KM

Ruta: https://ridewithgps.com/routes/32999070

Fajlovi za rutiranje https://gofile.io/d/HHexAf

Putni list za rutiranje https://gofile.io/d/ZxkwEB


​ Vidimo se na startu !

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!