Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Osijek, Tvrđa (Trg Sv.Trojstva)
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
100+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada - Idemo na Karašicu 2020.

Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek poziva sve građane – djecu, roditelje, učenike, studente, bake i djede, sve one koji imaju i NEMAJU bicikl, da dođu na rekreativnu vožnju biciklima koja će se održati na relaciji:
OSIJEK – UŠĆE KARAŠICE – OSIJEK


Program biciklijade:
10,00 sati: polazak: Tvrđa ( Trg Sv.Trojstva )
11,40 sati: dolazak na ušće ( Udičarski dom ), kupanje na Dravi, sportsko-rekreacijske igre, ručak ( gulaš ili “iz ranca” )
15,00 sati: povratak
16,00 sati: dolazak u Osijek


Ruta: - šetalištem uz Dravu do MNK Neptun, nasipom pored Pampasa do Višnjevca i kroz šumu do vikend naselja Karašica – Udičarski dom.
Dužina rute u jednom smjeru iznosi 10 km


Za ručak se pobrinuo domaćin koji nudi gulaš po cijeni 40 kn i za koji je potrebno prijaviti se u Savez (e-mail:sportzasveosijek@gmail.com, FB:www.facebook.com/sportzasve.osijek, tel. 098/343-325) do četvrtka, 18. 6. 2020. do 12 sati. Naravno da su svi sudionici slobodni ponijeti ručak i osvježavajuća pića u vlastitom aranžmanu.

Postoji mogućnost besplatne posudbe bicikla (uz osobnu iskaznicu i prethodnu rezervaciju) u GSSR “Sport za sve” – Istarska 1, Osijek ( 098/343-325 ) na dan polaska od 09,30 – 09,50 sati.

Vozi se asfaltom, makadamom i zemljanim putovima - preporuka MTB ili drugi terenski bicikli, preporučamo i uporabu biciklističke kacige.

Sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost i organizatori ne odgovaraju za štetu koju vozač nanese sebi ili trećoj osobi.

Biciklijada će biti fotografirana i snimana tako da svojim sudjelovanjem pristajete na objavu materijala u promidžbene svrhe.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!