Polazak
(srijeda) 08:00
Trajanje
4 dana
Dužina rute
240 km
Polazna lokacija
Marija Bistrica, Trg pape Ivana Pavla II.
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
297+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

OTKAZANO: 7. Marija Zvijezda 2020.

Velika nam je radost i blagoslov, što možemo najaviti novi termin održavanja naše 7. Marije Zvijezde, od 16-20. rujna 2020.

Ranije planirani svibanjski termin, na žalost smo morali odgoditi zbog poznatih korona razloga.

Zahvaljujemo na potpori posebice Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH, koji su prepoznali kvalitetu i već skoro desetljetnu tradiciju ovog lijepog projekta, te ćemo se zahvaljujući njihovoj potpori i ove godine moći družiti s našim dragim domaćinom biskupom Komaricom, i njegovim suradnicima i vjernicima banjolučke biskupije, te se ponovo okupiti oko predivne Marije Zvijezde!

Kao što na plakatu i piše - obilježit ćemo 100. obljetnicu rođenja sv. Ivana Pavla II, i 15. obljetnicu njegova preminuća, povezujući sva mjesta i marijanska svetišta u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, koje je on posjetio, a od kuda će i ove godine voziti naši vrijedni biciklisti, dok ćemo ih svi ostali pratiti svojim molitvama, i zahvalnošću za svem milosti i blagoslove Papinih pohoda.

Zaokružit ćemo i svečanu godinu proslave 150. obljetnice osnutka Marije Zvijezde, kao i 110. obljetnicu preminuća njenog utemeljitelja sluge Božjega o. Franza Pfannera.

Tim povodom - ove godine opet imamo posebne goste, poglavare dvaju redovničkih redova iz Južne Afrike, muškoga i ženskoga - koje je utemeljo o. Franz Pfanner.

Radujemo se posjeti o.Thulanija Victora Mbuyise, generalnog poglavara reda Misionara Mariannhilla., kao i časne majke Sr. Monica Mary Ncube CPS iz zajednice Misionarki sestara Predragocjene Krvi

Uz njihove i sve naše molitve, vjerujem da ćemo ovaj puta uspjeti i da nas ni korona opasnosti neće onemogućisti, uz pridržavanje svih propisanih mjera.

Vidimo se, uz Božju pomoć, u Banja Luci - 19-20. rujna 2020!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!