Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Kešinci, ispred vatrogasnog doma
Kotizacija
30 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
409+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Vatrogasna biciklijada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kešinci u suradnji sa novoosnovanom udrugom biciklista, UBR Pedala Kešinci, organizira po prvi puta "Vatrogasnu biciklijadu", koja je prvotno odgođena zbig situacije sa Covid-19, a koja će se održati u novom terminu i to u nedjelju, 30.08.2020. godine sa početkom u 10 sati ispred vatrogasnog doma, naravno ako dozvoli situacija oko Covid19. Biciijada je zamišljena na način da se rutom vožnje od 30,5 km povežu sva sela općine Semeljci, asfaltnim i poljskim putovima, i to slijedećim redom:

- KEŠINCI - MRZOVIĆ (poljski put);
- MRZOVIĆ - VRBICA, gdje je i prva okrjepa sudionika u dvorištu
DVD-a Vrbica;
- VRBICA - KEŠINCI, gdje je polovica puta pa oni koji misle da neće moći odvoziti ostatak mogu ostati u šatoru ispred doma DVD-a Kešinci;
- KEŠINCI - KORITNA (poljski put)
- KORITNA - SEMELJCI, kroz Vrbak, gdje je i druga okrjepa sudionika kod zgrade općine Semeljci;
- SEMELJCI - PIVARNICA (poljski put pored benzinske postaje);
- PIVARNICA - KEŠINCI.

Za vrijeme kretanja po asfaltiranim cestama sudionici će biti pod pratnjom djelatnika Policijske postaje Đakovo.

Na biciklijadi naravno, mogu sudjelovati svi, ali prvotna zamisao je da sudjeluje što više vatrogasnih društava sa svojim predstavnicima pošto je ista prvi puta trebala biti organizirana u svibnju, mjesecu zaštite od požara, a cilj je druženje vatrogasaca i svih sudionika te ujedno i obilazak polja sa svim usjevima.

Po završetku biciklijade u šatoru ispred doma DVD-a Kešinci biti će organiziran ručak za sve sudionike, te nastavak druženja.

Za prvu, a nadamo se ne i zadnju biciklijadu, odlučili smo da kotizacija bude 30 kuna po sudioniku, a u istu je uključen bon za ručak, bon za jedno piće i majica. Prvih 100 prijavljenih imati će osiguranu majicu, a trebali bi se što prije prijaviti, najkasnije do 10.08.2020. godine i reći veličinu zbog pravovremen narudžbe istih.

Prijave sudionika su najkasnije do 25.08.2020. godine i to:
-na broj mobitela tajnika: 091/3856-160
-na mail adrese:
dvdkesinci@gmail.com
ubrpedalakesinci@gmail.com
-u inbox na facebook stranici
DVD-Kešinci

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da se na vrijeme prijave zbog kvalitetne organizacije, a posebno oni koji žele majicu. Djeca do 14 godina mogu sudjelovati u pratnji roditelja ili osobe starije od 18 godina kojima su povjereni, uz obvezno korištenje zaštitne kacige.

Za više informacija obratite se tajniku na gore navedeni broj mobitela.

Rutu vožnje pogledajte na slijedećem linku:

https://tinyurl.com/t5jv5to

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!