Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Zagreb, Trg kralja Tomislava
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
345+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

6. Fašnička biciklijada

Dobrovoljno biciklističko društvo Potepuh vas i ove godine poziva na Fašničku biciklijadu - vožnju pod maskama od Zagreba do Samobora. Vozit ćemo prometnicama s najmanje prometa, brzinom između 15 i 20 km/h, jer cilj je biti viđen, a ne stići što prije. Prvu kratku stanku imat ćemo na parkiralištu željezničke postaje Vrapče, drugu nakon prelaska preko Podsusedskoga mosta, a treću uz cestu malo prije Domaslovca. Ako iz nekog (vjerojatno neopravdanog) razloga ne dođete na start, na spomenutim postajama možete nam se priključiti. Povratak je individualan, što znači da doma idemo kao rakova djeca.

Bicikl i maska su OBVEZNI! U slučaju lošeg vremena biciklijada se otkazuje, što će biti objavljeno na ovom eventu najkasnije dan prije, u subotu 22. veljače.

OKUPLJANJE: Nedjelja, 23. veljače 2020., na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu (kod spomenika kralju Tomislavu) u 9:30

START: S Trga kralja Tomislava u 10:00

CILJ: Trg kralja Tomislava u Samoboru

KOTIZACIJA iznosi NULA KUNA, a uključuje odličnu zabavu u još boljem društvu, te priliku da se pokažete u najluđem izdanju :)

Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost. DBD Potepuh ne odgovara za ozljede i štete koje sudionici prouzroče sebi ili drugim osobama tijekom trajanja biciklijade.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!