Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Šterna
Kotizacija
30 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
424+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4. Rekreativna biciklijada Šterna

Riječ je o rekreativnoj MTB biciklijadi Šterna koja se početkom kolovoza održava u neposrednom zaleđu Umaga i Novigrada.

Tradicionalna rekreativna biciklijada koja nas vodi k upoznavanju okolice ovog malog mjesta koji je okružen šumama i šumskim puteljcima.

Start je u 16:00 sati sa sportskog terena u Šterni, koji se nalazi na samom ulazu u mjesto, naravno uz šternu od kuda izvire čista i pitka voda.

Vožnja je predviđena u trajanju od cca 25 kilometara, laganim ritmom kojeg svatko može pratiti.

Kotizacija iznosi 30,00 kn, a nakon vožnje očekuje vas ručak.

Ujedno se tog dana održava i pučka fešta pa tko želi može slobodno nastaviti feštati...

vidimo se!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!