Polazak
(nedjelja) 12:00
Polazna lokacija
Mostar, ispred Zimskog grada "Wintervill"
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
55+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Božićno-Novogodišnja biciklijada

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Gradom Mostarom organizira biciklijadu Djed Božićnjaka/Mraz(ica)ova.

Start vesele "ho-ho-ho" biciklijade je u nedjelju 15.12.2019 godine sa početkom u 12:00h ispred Zimskog grada "Wintervill".


Okupljanje i start biciklijade je iz Zimskog grada Winterville (Herceg Stjepan Kosača-Rondo), a vozit će se krug po cijelom gradu. Kao i prošlih godina, biciklisti(ce) u crvenom odijelima najmlađim će građanima Mostara, onim koji se zateknu na ulicama grada Mostara, dijeliliti slatkiše i prigodne darove, te pozdravljati sve građane poznatim ho-ho-ho usklikom, kako bi još jednom razveseili najmlađe, a i one malo starije građane.

"Ovim putem pozivamo sve građane Grada Mostara da izađu na ulice i pozdrave vesele Djedice i njihove kolegice Mrazice. Također, pozivamo i sve naše kolege bicikliste da se odazovu na ovaj događaj te budu promicatelji kulture življenja i veselog duha i ozračja pred Božićno-Novogodišnje praznike", poručuju iz BK Mostar.

Za sigurnost svih biciklista brinuti će se djelatnici MUP HNŽ/K, kojim se ovim putem zahvaljivamo na podršci u ovom projektu. Također, želimo se zahvaliti i sponzoru događaja tvrtki Keš d.o.o. koji su odlučili da podrže ovu veselu akciju i budu dijelom ugodnog blagdanskog ozračja.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.

Ruta biciklijade: Zimski grad Winterville (Herceg Stjepan Kosača-Rondo), Lenjinovom šetnicom (ulica Nikole Subica Zrinjskog) do Španjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije, Lučki most, Ulicom Maršala Tita do Razvitka, ulicom Braće Brkića, Mostarskog Bataljona do kružnog toka, nastavljamo Ante Stračevića prema hotelu Ero sve do vrha Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Spajalice, od Spajalice ulicom Kralja Petra Krešimira 4 do Zimskog grada Winterville gdje ćemo napraviti pauzu i podružiti se uz kuhano vino i sokiće.

Suorganizator: Grad Mostar
Sponzor događaja: Keš d.o.o

Nedelja, 15.12.2019. sa startom u 12:00h. VIDIMO SE!
Ho-ho-ho.....

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!