Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Polazna lokacija
Šišan, na Monte Madonni
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
100+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Svjetski dana turizma 2019. - Zmajska ruta na dva kotača

Povodom Svjetskog dana turizma i ove godine naši mještani i gosti imati će priliku sudjelovati u sportsko-rekreativnom programu pod nazivom Zmajska ruta na 2 kotača.

Program započinje u Šišanu u subotu 28. rujna okupljanjem na Monte Madonni u 10.00 sati, od kuda se kreće u besplatno razgledavanje hladnoratovske utvrde u pratnji vodiča.

Za vrijeme trajanja razgledavanja osigurano je čuvanje bicikla svim posjetiteljima.

Nakon predviđenog razgledavanja utvrde Monte Madonna u trajanju 1h i 30 min, kreće se u pratnji bike vodiča makadamom uz obalu prema Ližnjanu sa zaustavljanjem na lokacijama pogodnim za fotografiranje.

Završetak rute predviđen je oko 13.00 sati na plaži Bura Bura (Salbunić) u Ližnjanu, gdje je do 18:00 sati u ponudi probno ronjenje s Bura Bora diving center uz 50% popusta.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!