Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(utorak) 10:00
Trajanje
5 dana
Polazna lokacija
Zagreb (grad), svatko od svoje kuće
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
64+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklirajmo do MUO!

EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI & MUO

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti (16. - 22.9.2019.) kojem se pridružio i Muzej za umjetnost i obrt s akcijom "Biciklirajmo do MUO"
svi građani koji tijekom ETM-a u MUO dođu biciklom i fotografiraju se ispred muzeja ostvaruju pravo na besplatan ulaz u MUO.
Fotografije s biciklom ispred muzeja postavite na društvene mreže i označite s MUO - Muzej za umjetnost i obrt / Museum of Arts and Crafts ili @muozagreb na Instagramu. ?

U čast svim biciklistima, u atriju MUO ekskluzivno će se izložiti
vrijedan muzejski predmet – velociped s jednim velikim, a drugim minijaturnim kotačićem. Posjetitelji će se moći fotografirati uz ovaj atraktivan bicikl star oko 140 godina.

*Kako bi ostvarili besplatan ulaz fotografiju je potrebno pokazati djelatnicima MUO na Info pultu.


Potpis pod fotografiju:
Bicikl – velociped
Coventry, oko 1880. - 1885.
Hillman Herbert & Cooper
Muzej za umjetnost i obrt, Zagreb
Poklon sudskog vijećnika Janka Burgstallera Remetskog


EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI & MUO

Počevši od 2002., svake se godine od 16. do 22. rujna u Europi obilježava najveći događaj posvećen održivoj urbanoj mobilnosti. Ova inicijativa potiče male i velike gradove na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava i pozivanje ljudi da iskušaju alternative vožnje automobilom.
Ovogodišnji Europski tjedan mobilnosti naglasak stavlja na sigurno hodanje i vožnju biciklom te na koristi koje oni imaju za naše zdravlje, okoliš i stanje na bankovnom računu!
Vrhunac tjedna je Dan bez automobila (22.9.), kad gradovi sudionici jedan dan određuju jedno ili više područja namijenih isključivo pješacima, biciklistima i sredstvima javnog prijevoza.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!