Polazak
(subota) 12:00
Dužina rute
47 km
Polazna lokacija
Klanjec, Trg Antuna Mihanovića
Kotizacija
6,64
Organizator kontakt
Broj pregleda
656+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4. Biciklijada „Zahvala jeseni u Klanjcu 2019.“

Datum: 5.10.2019. (subota)

Online prijave na:
https://biciklijada2019.000webhostapp.com

Kotizacija: 50 kuna (majica, hrana i piće)

Prijave i uplata kotizacije na dan biciklijade na Trgu Antuna Mihanovića u Klanjcu od 11,00 sati

Start: 12,00 sati

Ruta: 47 km, asfalt; Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) – Zelenjak – Tuhelj – Tuheljske Toplice- Ravnice – Dubrovčan - Veliko Trgovišće - Dubrovčan- Tuheljske Toplice - Klanjec (Trg Antuna Mihanovića)

https://www.relive.cc/view/e1388606947

Planirani povratak: 16,00 sati
Tempo:umjeren

Za one koji dolaze autom od 11,00 sati osigurano je parkiralište kod osnovne škole. Moguće je koristiti svlačionice i tuš u sklopu školske sportske dvorane.

Sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost te su dužni poštovati prometna pravila i propise. Svi sudionici biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da biciklijada protekne u veselom ozračju. Biciklijada će se odvijati pod prometom uz policijsku pratnju te ćemo koristit jedan kolnički trak. Ponesite dovoljno tekućine. Organizator će osigurati redare. U slučaju potrebe (kvar bicikla, ozljede i sl.) kombi „metla“ i medicinska služba bit će na začelju kolone tijekom cijele biciklijade. Osigurane su dvije stanice za okrjepu (napitci, voće, kolači…). Planirani povratak je oko 16,00 sati. Sukladno vremenskim prilikama, ponesite odgovarajuću odjeću. Djeca mlađa od 12 godina obavezno moraju biti u pratnji odrasle osobe (roditelja ili staratelja). Preporuča se upotreba kaciga (za djecu do 16 godina ona je obavezna).

Biciklijada se održava u sklopu manifestacije „Zahvala jeseni u Klanjcu 2019.“, stoga Vas dragi biciklisti pozivamo da sa svojim obiteljima i prijateljima nakon biciklijade ostanete u Klanjcu i uživate u kulturno – umjetničkom programu tijekom popodneva te koncertu Crvene jabuke u večernjim satima.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!