Polazak
(petak) 19:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Kutina, Gradski trg
Kotizacija
150 kn
Facebook
Broj pregleda
174+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom ispod zvijezda 30.08.

Polazak grupe s gradskog trga (Trg dr. Franje Tuđmana) u Kutini u 19:00 h. Lagana vožnja duga cca 25 kilometara u pratnji bike vodiča po makadamskim i cestovnim putevima (težina vožnje 6/10). Vožnja kroz šumovita, cestovna i vinogradarska predjela. Dolazak u klet Romić predviđamo oko 21:00 h, gdje ćemo se uz vatru i roštiljanje upoznati s kraljicom Moslavačkih vinograda – sortom Škrlet. Vođenu degustaciju vina održat će vinar Nikica Katić.


***
Škrlet - nektar s moslavačkog gorja, svježeg, harmoničnog okusa, koji će vam zasigurno ostati u sjećanju. Ujedno je i prva brendirana hrvatska izvorna sorta. Ova vinska sorta, poznata pod nazivima i ovnek žuti, ovnek slatki ili škrtec. Vino je nježne, svijetlo žute boje s nijansama zelene. Odlike vina iz sorte škrlet su lepršavo, elegantno tijelo, diskretnog do intenzivnog cvjetnog mirisa koji se nadopunjuje mirisima agruma, jabučastog i koštićavog voća te laganim herbalnim notama. Nepcu ugodno i uravnoteženo, svježe, finih i nenametljivih, specifičnih sortnih okusa

Cijena izleta po osobi: 150,00 kn

*** Prilikom prijave za izlet potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za izlet vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

** Plaćanje u gotovini, općom uplatnicom ili putem transakcijskog računa.
** Ograničen broj prijava.


CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:
• vođena degustacija vina (4 uzorka – jedna vinarija) – Klet Romić
• licenciranog bike vodiča
• ručak u Keti Romić
• osiguranje osobe od posljedice nesretnog slučaja
• jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti
• troškove organizacije i realizacije
• PDV


CIJENA IZLETA NE UKLJUČUJE:
• vlastite troškove

***
Rok realizacije: do 7 dana prije puta
Minimalni broj sudionika: 10.
Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa.
Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.

** U slučaju lošeg vremena otkazujemo izlet, te vraćamo novac u cijelosti.

** Nudimo smještaj po promo cijenama.

* Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Broj police jamčevnog osiguranja: 1501 – 00000747 uplaćena kod Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr . Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!