Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
39 km
Polazna lokacija
Varaždin, ispred Maraschino Craft bar
Kotizacija
10 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
131+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Udri po pedali 4.0

Treća godina za redom, četvrta biciklijada po redu - Za sve ljubitelje kvalitetno provedenog nedjeljnog popodneva, rekreacije na dva kotača, druženja i dobre zabave LifeClass Terme Sveti Martin zajedno sa partnerima Aquila Fitness Centar iz Čakovca i Tts Sport Centar Varaždin iz Varaždina organiziraju svoju već sad tradicionalnu biciklijadu.

Nebitno jeste li rekreativac ili profi, rezervirajte nedjelju, 14. srpnja 2019. za ležerno bicikliranje uz ekipu koja je spremna za dobru vikend rekreaciju.

Start je u 09:00 h u Varaždinu, ispred Maraschino Craft bar u TTS Sport Centru Varaždin, a pedalira se sve do Termi Sveti Martin uz kontrolne točke u Aquilla Fitness Centru u Čakovcu u 10:00, te Murskome Središću, točnije Caffe baru Jama u 11:00 h.

Osim graha, na cilju sve sudionike čeka i kupanje na bazenima uz kupon 1+1 gratis. Svi posjetitielji se osim kupanjem mogu osvježiti i domaćim sokoma OPG-a Hažić.

LifeClass Terme Sveti Martin časte sve sudionike grahom, međutim svi oni koji žele mogu iznos od 10 kuna ubaciti u našu kutijicu jer sav prikupljeni iznos od graha terme doniraju udruzi za zaštitu mačaka Udruga Sklonište dobrote tako da osim svojem tijelu putem rekreacije, pomažete i malim macama, kojima je potrebna velika pomoć.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!