Polazak
(subota) 10:30
Dužina rute
40 km
Polazna lokacija
Kutina, Gradski trg
Kotizacija
160 kn
Facebook
Broj pregleda
44+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Pedalu stisni i Moslavinu škicni

Polazak grupe s gradskog trga (Trg dr. Franje Tuđmana) u Kutini u 10:30 h. Lagana vožnja duga 40-tak kilometara u pratnji bike vodiča po makadamskim i cestovnim putevima (težina vožnje 6/10). Vožnja kroz šumovita, cestovna i vinogradarska predjela. Obilazak dvije vinarije, te degustiranje izvorne moslavačke sorte Škrlet. Uz škrlet ćemo okusiti i ostale sorte, a to su: Moslavac, Frankovka, Graševina.. Krajnji cilj voženje predviđamo na jednom od lokalnih OPG-ova gdje ćemo imati ručak. Po završetku ručka povrata na Trg.

***
Škrlet - nektar s moslavačkog gorja, svježeg, harmoničnog okusa, koji će vam zasigurno ostati u sjećanju. Ujedno je i prva brendirana hrvatska izvorna sorta. Ova vinska sorta, poznata pod nazivima i ovnek žuti, ovnek slatki ili škrtec. Vino je nježne, svijetlo žute boje s nijansama zelene. Odlike vina iz sorte škrlet su lepršavo, elegantno tijelo, diskretnog do intenzivnog cvjetnog mirisa koji se nadopunjuje mirisima agruma, jabučastog i koštićavog voća te laganim herbalnim notama. Nepcu ugodno i uravnoteženo, svježe, finih i nenametljivih, specifičnih sortnih okusa

Cijena izleta po osobi: 160,00 kn

*** Prilikom prijave za izlet potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za izlet vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

** Plaćanje u gotovini, općom uplatnicom ili putem transakcijskog računa.
** Ograničen broj prijava.

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:
• degustacija 3 sorte vina u 2 različite vinarije, ukupno 6 uzoraka
• licenciranog bike vodiča
• ručak na OPG-u
• osiguranje osobe od posljedice nesretnog slučaja
• jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti
• troškove organizacije i realizacije
• PDV


CIJENA IZLETA NE UKLJUČUJE:
• vlastite troškove

***
Rok realizacije: do 7 dana prije puta
Minimalni broj sudionika: 10
Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa.
Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.

** U slučaju lošeg vremena otkazujemo izlet, te vraćamo novac u cijelosti.

* Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Broj police jamčevnog osiguranja: 1501 – 00000747 uplaćena kod Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr . Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!