Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
45 km
Polazna lokacija
Nova Gradiška, Zrinskih ulica, ispred Doma hrvatskih branitelja
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
66+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

OTKAZANO: Putevima hrasta 2019.

Poštovani!
Biciklijadu ćemo morati odgoditi zbog najave lošeg vremena

o novom terminu biti će uskoro obavijest!


2. 6. u suradnji sa Javnom ustanovom Natura Slavonica i Hrvatskim šumarskim društvom iz Nove Gradiške organiziramo biciklijadu "Putevima hrasta" od Nove Gradiške do Prašnika.

Za one koji ne znaju, Prašnik je posebni rezervat šumske vegetacije, prašuma hrasta lužnjaka, u kojem se nalaze jedna od najstarijih (preko 300 godina) i najmasivnijih stabala u Europi!

Ruta je dugačka 45 km od kojih je 15 km makadamski put, okrijepa je osigurana kao i prijevoz kombijem ukoliko netko bude imao problema sa svladavanjem puta.

Start će biti ispred Doma hrvatskih branitelja (Zrinskih 7) u 10 sati.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!